Tenniscore i dalje živi – ovaj put ga servira Gucci
Tenniscore i dalje živi – ovaj put ga servira Gucci

Tenniscore i dalje živi –
ovaj put ga servira Gucci

Tenniscore i dalje živi, ovaj put ga servira Gucci.

Uticaj belog sporta na modu oduvek je bio veliki, a poslednjih par sezona doživljava svoj revival. Preppy estetika, koja je definisala lifestyle visoke klase, sada se prodaje kao svojevrsni trend.

Dizajnerski timovi modne kuće Gucci su se još sedamdesetih godina prošlog veka poigravali sa ovom tematikom, da bi ove godine rekreirali neke svoje arhivske komade. Upravo zato ova specijalna kolekcija odiše retro estetikom, a modeli u kampanji su zaista teniseri – Emma Cohen i George Loffhagen.

Sabato de Sarno i ovog puta uspeva da zadovolji potrebe svojih potrošača i pruži im trendi kolekciju između dve sezone. Wishlist it is.

Ne odustajemo od tenniscore estetike

Uprkos činjenici da je tenniscore estetika popularna već par sezona, njen uticaj ne jenjava. Film “Challengers”, koji je stigao u bioskope pre par meseci, dodatno je doprineo tome. Upravo zato svi ovog leta želimo da nosimo kratke bele suknje na falte (Zendaya influence for the win).

Gucci je već, četiri decenije ranije, apsolvirao tenniscore estetiku a sada je samo oživljava. Mini kolekcija sastoji se iz odevnih komada i aksesoara u beloj boji, sa prepoznatljivim crveno zelenim detaljima.

Sve uspešniji teniser Jannik Sinner već je odradio Gucci kampanju na teniskom terenu. On je, za razliku od modela, smeo da reklamira samo torbe kako je njegov glavni apparel sponzor sportski gigant Nike.

Tiffany Hsu kao Gucci tennis ambasador

Da bi kolekcija zaživela Gucci marketing tim je sa tenisera prešao na – influensere. Tiffany Hsu, na Instagramu poznatija kao @handinfire, godinama radi kao bajer za sajt Mytheresa. Ona je, ujedno, i endorser za ovu mini Gucci kolekciju i fotografisala ju je na – teniskom terenu.

Verujemo da ćemo ovu mini liniju, iza koje stoji Sabato de Sarno, tek viđati na Instagramu. Leto samo što je počelo, a slikabilni all white autfiti stižu kao poručeni.

Foto: Instagram / @gucci / @handinfire

Učitati još
Zatvori