Spremamo se za sezonu piknika – i nabavljamo trendy pletene torbice za vino
Spremamo se za sezonu piknika – i nabavljamo trendy pletene torbice za vino

Spremamo se za sezonu piknika – i nabavljamo trendy pletene torbice za vino

Da li je TANCHEN upravo postao naš omiljeni brend aksesoara za piće? Možda su usamljeni u ovoj kategoriji, ali to nas ne sprečava da ih proglasimo apsolutnim favoritima. Nakon što smo na listu želja ubrojali njihove držače za kafu, nastavljamo virtuelno razgledanje virtuelne ponude i prirodajemo pletene torbice za vinske boce. Temprature rastu, sunce uveliko sija, što znači – sezona piknika u prirodi se bliži, a nama je potrebna oprema.

Jednostavan dizajn, idealan aksesoar

Jednostvnog, ali upečatljivog dizajna, aksesoari iz TANCHEN Studio upravo tome duguju naše interesovanje. Detalji u vidu drvenih drški ili perli dovoljno su zanimljivi da učine autfit dinamičnim, ali nenematljivi tako da se savršeno uklapaju u ostale elemente – s obzirom na to da nam samo pletena torbica sa vinskom flašom ipak nije dovoljna za sve obaveze u toku dana. Bilo da se opredelite za minimalistički spoj jednostavnih boja ili pak, nešto kompleksnije kreacije, ovaj komad je idealan svakodnevni saputnik.

Kako bismo osigurali da je naša porcija vina u svakom trenutku bezbedna, na listu želja dodajemo i držač za vinske čaše, po uzoru na one u kojima nosimo šoljice kafe. TANCHEN Studio ima i to u ponudi, zbog čega je titula sa početka nesumnjivo opravdana. Bezbedno vino, duga ljubav.

Foto: Instagram (@tanchenstudio)

Učitati još
Zatvori