Wishlist: TANCHEN Studio držači za šolje
Wishlist: TANCHEN Studio držači za šolje

Wishlist: TANCHEN Studio držači za šolje

Ukoliko ste ljubitelj praktičnosti i uživate da vašu svakodnevicu ulepšate malim (but no less important) detaljima – pay attention! Ovog puta na našu wishlistu dodajemo držače za šolje s potpisom TANCHEN Studio. Neretko smo zagovornici spoja estetike i funkcionalnosti, a ovi držači za šolje opravdavaju obe kategorije.

TANCHEN Studio

TANCHEN Studio je rezultat kolaboracije iza koje stoje Sanchia Tan i Amber Chen. Svoje kreativno stvaralaštvo locirali su u Šangaju i Singapuru. Ono što je karakteristično i na prvi pogled odmah vidljivo jeste da je njihov rad fokusiran na brižljvo osmišljavanje i kombinovanje materijala, dizajna i funkcionalnosti.

Držači za šolje deo su B/B Collection, koja, kako je objašnjeno, ima za cilj da oda svojevrsnu počast tradicionalnoj [pletenoj] izradi. Kao glavni materijal za izradu držača koriščene su drvene perle, koje su ručno bojene i ispletene.

Estetika & funkcionalnost

Iako je njihova namena nedvosmislena, ovi držači za šolje zbog atraktivnog izgleda postaju i neodoljivi aksesoari koji želimo da implementiramo u naš svakodnevni stil. Dizajnirani tako da zahvaljujući ručkama od drvenih perli [ which we love a lot ], podsećaju na mini bag, držači za šolje s potpisom TANCHEN Studio su nešto što želimo u našoj kolekciji aksesoara. Pored toga što znatno olakšavaju našu walk & drink avanturu, upotpunjavaju i naš autfit. Spoj funkcionalnosti & estetike za koji kažemo – big YES.

Učitati još
Zatvori