Summer essentials: Ovog leta biramo komade od prirodnih materijala
Summer essentials: Ovog leta biramo komade od prirodnih materijala

Summer essentials: Ovog leta biramo
komade od prirodnih materijala

Kao što je već najavljeno, pastelne boje dominiraju modnim pistama ove sezone. Nežno plave, boje kapućina i druge nežne nijanse već su počele da se prenose na mnoge brendove, te komade u ovim bojama već nalazimo u našim omiljenim prodavnicama. Kako nam predstoji leto, ova paleta gotovo da je nezaobilazna. S obzirom da ih alternativno možemo nazvati bojama mora i peščane plaže, jasno vam je zašto. Leto je sve bliže, te smo krenuli u potragu upravo za ovakvim komadima.

Još jedan važan kriterijum

Bilo da birate odevne kombinacije za sebe ili mališane, tokom vrelih letnjih dana, komfor i udobnost su na prvom mestu. Osim što biramo opuštenije krojeve, posebnu pažnju posvećujemo i odabiru materijala. Laneni komadi najčešće se mogu naći u našem garderoberu upravo tokom leta. Osim toga, još jedan prirodan materijal neizostavan je ne samo tokom toplih letnjih meseci, već i cele godine – pamuk. Kao i viskoza, ove nežne tkanine idealne su za tople dane, bilo da ste ostali u gradu ili se nalazite kraj mora. No, isticanjem udobnosti i prijatnosti ne znači da estetika postaje manje važna. Čak i u najtoplijim danima, onda kada gradska vrelina dostigne ekstremne temperature, želećete da izgledate lepo i stilizovano.

PEPCO letnja kolekcija može vam pružiti oba. Izdvojili smo naše favorite i ponudili vam predloge kako ih možete stilizovati, zavisno od toga da li se pripremate za prepodnevnu šetnju, kratak izlet do obližnje planine ili beg do mora. Celokupnu ponudu možete pronaći u PEPCO prodavnicama ili na PEPCO veb-stranici.

Za decu i bebe

Za letnje dane u parku

Za uzbudljiv dan na plaži

Za večernju šetnju po gradu

Za odrasle

Osim bogate ponude za decu i mališane, PEPCO nudi i asortiman letnjih komada za odrasle. Ukoliko ste tragali za savršenom lepršavom suknjom koju ćete nositi celog leta, onda je PEPCO vaša stanica.

Foto: Pepco

Učitati još
Zatvori