Zaboravite suknje preko pantalona, sada ih nosimo i preko trench kaputa?
Zaboravite suknje preko pantalona, sada ih nosimo i preko trench kaputa?

Zaboravite suknje preko pantalona, sada ih
nosimo i preko trench kaputa?

Možda ne bi trebalo u potpunosti da zapostavite još jedan upitni trend iz perioda dvehiljaditih koji su furale Ashley Tisdale i Lidsney Lohan gotovo na svim red carpet dešavanjima s obzirom na to da društvene mreže nagoveštavaju njegovu dominaciju ove sezone. Međutim, suknja preko trench kaputa je varijacija na temu koja je u isto vreme nekonformistička ideologija i genijalna stilska igrica. A, prvi player? Kendall Jenner, naravno.

Celebrity stilistkinja Dani Michelle je jedna od najuticajnijih u industriji, a njena vizija neretko kreira fuziju sofisticiranog izgleda i savremenih filozofija kombinovanja koje negoduju dosadašnja načela mode, a upravo ona je odgovora za ovaj (i sve ostale) look koji smo, reklo bi se, nepravedno zapostavili.

New rules by Kendall Jenner

Suknja preko trench kaputa je look koji je starija sestra Jenner prošetala za vreme Nedelje mode u Parizu u trenutku kada su luksuzne modne kuće predstavljale kolekcije za sezonu proleće/leto 24, a kada je reč o ediciji Kenny in Paris na našem radaru su se uveliko našli autfiti koji su podrazumevali Ann Demeulemeester, Gucci, Levi’s, SIMONMILLER i The Row komade.

Upravo brend iza kojeg stoje sestre Olsen zvezda je i ove sage. Kendall Jenner nosi suknju, cipele i trench kaput modne kuće The Row, a kombinaciju su upotpunile Gucci naočare. Kaiš koji je kreirao idealnu siluetu je takođe brenda The Row, a njihov trench je jedan od omiljenih komada sestre Jenner – i nosi ga često.

Suknja preko trench kaputa je novi trend

Bottega vs The Row

Iako se stilski pravac Kendall Jenner vezuje upravo za italijansku modnu kuću Bottega Veneta, ne smemo da ignorišemo njeno učestalo pojavljivanje u The Row komadima i to na nekim od najekskluzivnijih dešavanja na sceni. Uveliko smo započeli diskusiju o Margaux modelu torbe koji nastoji da zameni Birkinku, te je idealan tajming da postavimo tezu o etiketi Mary-Kate i Ashley Olsen i statusnom simbolu unutar pop kulture. Naime, postoji mišljenje da je The Row novi brend koji bez ijedne izgovorene reči govori o važnosti poznate ličnosti.

Foto: Profimedia, Instagram (@danixmichelle)

Učitati još
Zatvori