Weekly recap: Izdvajamo tri najbolja autfita Kendall Jenner
Weekly recap: Izdvajamo tri najbolja autfita Kendall Jenner

Weekly recap: Izdvajamo tri najbolja
autfita Kendall Jenner

Kendall Jenner godinama unazad gradi cool girl (vizuelni) identitet uz „nisam se potrudila“ stilsku ideologiju, a stilistkinja Dani Michelle zna odlično kako to i da postigne – Kenny u vintage Pradi i Jean Paul Gaultier-u je sve što smo želeli da vidimo. Rekli bismo da je i sestra Kourtney Kardashian pomislila isto, te je i sama odlučila da zaposli Dani.

Dani Michelle je celebrity stilistkinja čija karijera započinje u magazinu Seventeen u kojem je za vreme stažiranja nastojala da pronađe načine kako da integriše svoju „oštru“ viziju unutar sofisticiranih look-ova. Pored Kardashian-Jenner sestara, među klijentima Dani Michelle nalazi se i Hailey Bieber, Elsa Hosk, Miguel i mnogi drugi. Takođe, njeni radovi završavali su se na naslovnim stranama modnih časopisa kao što je Vogue, Vanity Fair, L’uomo Vogue, Glamour, Glamour UK, Flaunt, V Magazine i GQ Italia,

Weekly recap: Parisian treats

Prvi look iz edicije Kendall in Paris predstavlja chic kombinaciju u all black everything varijanti, a zasluge za haljinu i cipele odlaze brendu The Row, dok su naočare Gucci.

Druga kombinacija naginje ka onome što nazivamo streetstyle look. Siva haljina je Ann Demeulemeester, a torba i cipele The Row. Naočare – Dmy by Dmy.

Razlažemo treći, ujedno i poslednji look iz naše weekly recap rubrike – Levi’s farmerke, R13 čizme, SIMONMILLER kaput i Louis Vuitton torba.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori