Style Crush of the Week: Jelisaveta Orašanin
Style Crush of the Week: Jelisaveta Orašanin

Style Crush of the Week:
Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin jedna je od retkih domaćih glumica koja istinski voli modu, prati svetske fashion trendove i igra se kroz stilizovanje aktuelnih komada. Njene duge noge prošetale su dosta dizajnerske odeće, a ono za šta joj skidamo kapu jeste i konstantna promocija domaćih dizajnera, kao i lokalne mode uopšte.

Poslednjih par godina promenila je dosta adresa, živela je u Americi ali i Italiji, tako da se u njenim odevnim kombinacijama poznaje uticaj američke nonšalancije, ali i italijanske elegancije.

Jelisaveta Orašanin vs. Fashion

Glumica se oduvek isticala po specifičnom stilu oblačenja, bilo da se radi o dnevnim casual kombinacijama ili varijantama za premijere i večernje izlaske. Njeno dugogodišnje poznanstvo i druženje sa dizajnerkom Milicom Opačić dosta je uticalo na njeno formiranje stila, kako je ona savršeno umela da iznese sve Milicine kolekcije koje odišu zavodljivošću i feminine energijom.

Jelisaveta odlično zna da je za dobru modnu priču potrebna kvalitetna crna cipela, providna crna čarapa i ubitačna mala crna haljina – te ovo sveto modno trojstvo često praktikuje u svojim svečanijim izdanjima.

day vs. night

Pored ubitačnih večernjih kombinacija, Jelisaveta je podjednako dobra i u biranju komada za dan, u okviru kojih obožava da kombinuje jeans, atraktivne topove i oversize sakoe. U ovim modnim igrama visoke potpetice menja atraktivnim, udobnim patikama, u kojima tokom dana jurnjavom kroz grad balansira između privatnih i poslovnih dnevnih task-ova.

Uprkos obavezama koje obuhvataju igranje predstava, odlazak na setove gde snima filmove i serije, Jelisaveta ne odustaje od redovnih odlazaka na treninge kojima je godinama vrlo posvećena. Nedavno je izjavila da svi hvale njenu figuru, ali je istovremeno uzimaju i zdravo za gotovo, dok ona maltene dušu ostavlja na strunjači kada god za to ima prilike. Želimo njen garderober, duge izvajane noge, radnu etiku i zdrave navike – do we ask for too much?

Foto: Instagram / @jagodenamagli

Učitati još
Zatvori