Snake print vs Leopard print – za koji tim igrate?
Snake print vs Leopard print – za koji tim igrate?

Snake print vs Leopard print
– za koji tim igrate?

Animal print sastavni je deo modne kulture, a nekim dizajnerima okosnica svih kolekcija kao i večita inspiracija. Modne kuće Roberto Cavalli i Dolce & Gabbana izgradile su svoj identitet na komadima sa animal uzorcima, a suština je da su oni sastavni deo njihovih kolekcija dan danas, bez obzira na globalne modne trendove.

Kad god želimo da izađemo iz zone komfora, perfektno ukrojenog crnog Tom Ford odela ili stroge Victoria Beckham haljine, kada želimo da pokažemo svoju divlju i neukrotivu (modnu) stranu posežemo za komadima koji na sebi imaju leopard ili snake print. Za koji tim vi igrate?

Team snake print

Faux leather u snake printu najbolji je način da prošetate zmiju u/na sebi. Modna kuća Mona u novoj kolekciji ima sjajne komade sa ovim printom, a ako niste dovoljno hrabri za total autfit uvek se možete odlučiti za čizme/cipele ili torbu kojim ćete razbiti, na primer, total black autfit.

Ni ovaj, kao ni leopard print nikada nisu isključivo sezonski aktuelni, već se mogu nositi kada god odlučite da je vreme za to. Show us your wild side.

@imfashionbabe
Snake print
@josefinehj

Team leopard print

Wild cats are regular cats, just bigger. Leopard uzorak najbolje se manifestuje u faux fur mekanim bundicama koje nosimo čim temperatura padne ispod nule, a sve je aktuelniji i denim sa ovim printom.

Čizta egzotika je i večernja duga haljina sa leopard šarama koju možete nositi i zimi, samo vam treba kaput preko do finalne destinacije i voilawild cat is in the room. 

Leopard print
@josefinevogt
Modna kuća Mona suknja
Leopard print
Massimo dutti cipele
Snake print
Zara sako
Snake print
Zara suknja
Snake print
Themoiré torba

Foto: Zara, Massimo Dutti, Farfetch, Modna kuća Mona / Instagram / @roberto_cavalli / @who.is.mm / @imfashionbabe / @chiaraferragni / @josefinehj / @josefinevogt / @sarajaelez / @lanaleroy / @stajkovacmila

Učitati još
Zatvori