Pronašli smo u Zari pristupačnije alternative najpopularnijih modela torbi luksuznih brendova
Pronašli smo u Zari pristupačnije alternative najpopularnijih modela torbi luksuznih brendova

Pronašli smo u Zari pristupačnije alternative najpopularnijih modela torbi luksuznih brendova

Trendovi unutar modne industrije pogađaju sve kategorije od odeće, obuće, pa sve do modnih dodataka. Svetske nedelje mode uspostavljaju novi poredak na svim poljima i gotovo uvek stilske promene prate sve sfere bilo da su u pitanju odevni predmeti ili neki drugi vid fashion komada poput aksesoara. Shodno tome, sa promenom klime i smenom sezona neophodno je da uključimo sve činioce. Jesenju uvertiru odigrale su braon i crvene nijanse, teksas obuća, a sada konačno prelazimo na torbe. Istovremeno sa detektovanjem novih trendova, odmah ćemo da vam predstavimo i pristupačnije alternative luksuznih torbi koje će dominirati ove jeseni.

Od oštrih uglova do mekanih tekstura

Kada govorimo o trendovima u svetu luksuznih torbi dominiraju oštre stranice, pravougaoni oblici, mekane teksture i teksas, egzotični faux leather printovi, kao i Michael Kors inspired Tote bags, overszied na jedno rame, pa i cluth manjih dimenzija. Reklo bi se da je izbor prilično haotičan, međutim zaista je veoma lako prepoznati one najdominantnije modele. Jacquemus propagira oštre ivice i pravougaone oblike koje nosimo već nekoliko sezona, egzotične printove Tory Burch, a oversized model torbe pronašli smo i u ultimativnoj Chanel verziji. Alaïa predvodi igru nekonvencionalnih oblika svojim heart shaped modelom torbe.Takođe, nipošto ne smemo da zaboravimo Miu Miu tašne za velikim džepovima na spoljnim stranama koje smo upisali na wishlist-u još u trenutku kada smo na radar stavili komade sa xxl džepovima.

Vintage bags for the win

Kada se početkom godine na prvoj reviji nakon odlaska Alessandra Michelea ponovo pojavila kultna Horsebit torba, znali smo da će ovaj model doživeti veliki comeback. Upravo modeli inspirisani Tom Ford erom u italijanskoj modnoj kući Gucci, našli su se u kolekcijama high-street brendova. Pored toga, Louis Vuitton Monogram Denim Bag iz 2006, godine u fokus je stavio teksas modele torbi.

Journal finds: Pristupačnije alternative luksuznih torbi

Pronašli smo pristupačnije alternative luksuznih torbi koje će dominitari modnom scenom ove jeseni.

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori