Pop of color: Crveni kožni komadi
Pop of color: Crveni kožni komadi

Pop of color: Crveni kožni komadi

Ako ste išta slični nama, najčešće se nalazite u nekom crnombelom ili neutralnom monohromatskom outfitui koliko god da volimo boje, uglavnom im se divimo iz daljine. Međutim, trend koji kruži na društvenim mrežama u poslednje vreme, možda je čak uspeo da nas ubedi kako nagoveštaj boje tu i tamo i nije toliko loš, naprotiv. Crveni kožni komadi trenutno su svuda i na svakom, a priznaćemo da i mi želimo biti deo ovog cool girls wear red leather kluba.

@bellahadid

Pop of color

Kad su crveni kožni komadi u pitanju, znate kako kažu – you either get it or you don’t, a mi i te kako razumemo. Ovakav jedan komad ima sposobnost da transformiše outfit, i upotpuni ceo vaš izgled prekopotrebnim detaljem u boji. Bilo da su u pitanju crvene kožne čizme, rukavice, torba ili mantil, budite sigurni da će to biti detalj koji će privlačiti sve poglede na najbolji mogući način.

Može delovati pomalo zastrašujuće uložiti u neki vatreno crveni komad iz straha da će to biti jedna nepraktična odluka u kupovini. Međutim, ukoliko odaberete pažljivo, shvatićete da se u stvari radi o vanvremenskom klasiku koji će dugo godina biti statement komad u vašem ormaru.

Journal omiljeni crveni kožni komadi

Ukoliko ste imali sreće da nasledite neki dobar vintage crveni kožni komad od vaše mame ili nekog člana porodice, smatrajte sebe privilegovanim. Mi koji nismo bili te sreće, odlučili smo da zavirimo u neke od naših omiljenih radnji i pronađemo možda baš sledeći statement komad našeg ormara. Pogledajte na koje sve načine možete ovaj pop of color da ubacite u vaš svakodnevni stil komadima kojim smo pronašli.

The Manual Co.

CRVENA ELEGANTNA ŽENSKA TORBA 5872
SVETLO CRVENE ELEGANTNE KOŽNE ŽENSKE RUKAVICE 827
CRVENA ELEGANTNA ŽENSKA TORBA 5919
CRVENA ELEGANTNA ŽENSKA TORBA 5909
CRVENA ELEGANTNA ŽENSKA TORBA 56146
CRVENA ELEGANTNA ŽENSKA TORBA 56033
CRVENI ELEGANTNI ŽENSKI KAIŠ GX13768D-40
CRVENI ELEGANTNI KAIŠ O39-MG-CV

Zara

ASYMMETRIC LEATHER SLINGBACK SHOES

Pull&Bear

PATENT-FINISH HEELED PLATFORM ANKLE BOOTS

Stradivarius

BAJKERSKA JAKNA OD VEŠTAČKE KOŽE SA KAIŠEM

Foto. Instagram, The Manual Co. Zara, Stradivarius, Pull&Bear

Učitati još
Zatvori