Izdvojili smo podesive narukvice sa koncem u boji koje su ultimativni aksesoar ovog leta
Izdvojili smo podesive narukvice sa koncem u boji koje su ultimativni aksesoar ovog leta

Izdvojili smo podesive narukvice sa koncem u boji koje su ultimativni aksesoar ovog leta

Chunky nakit, boho nakit koji obavijamo oko ruke, kao i nakit sa morskim motivima izdvojili su se kao glavni trendovi ove sezone kada je u pitanju svet aksesoara. Pored toga, već smo konstatovali i da, ovog leta, nakit sve češće nosimo preko odevnih komada. Međutim, spisku postojećih trendova sada dodajemo još jedan – podesive narukvice. Već na prvi pogled jasno je da ovaj aksesoar predstavlja suprotnost u odnosu na one koje smo prethodno popisali. Ujedno suptilan, minimalistički i elegantan, on je i vanvremenski komad koji bi definitivno trebalo da imate u kutiji za nakit. Ovaj put, odlučili smo se da prednost damo onima koje imaju konac u boji.

D E T A I L S .

Svako ima barem jedan komad nakita koji smatra ultimativnim i koji nosi svakodnevno. To su neretko suptilni aksesoari koji su malih dimenzija, a koji neretko imaju i određenu sentimentalnu vrednost. Njih vezujemo za bliske prijatelje, porodicu, praznike i putovanja. U tu kategoriju spadaju i podesive narukvice koje, pored konca, imaju i privezak. On je obično u obliku pločice, a na njemu su uglavnom prikazani različiti motivi ili simboli.

Zbog malih dimenzija i tankog konca, na podesive narukvice neophodno je obratiti posebnu pažnju. One ne privlače previše pažnje, a ujedno su i detalj zbog kog ćete često dobiti kompliment. Ipak, sa obzirom na to da leti težimo da unesemo različite boje u svakodnevicu, to činimo i kada su u pitanju aksesoari. Stoga, iako ove narukvice mogu da budu srebrne ili zlatne, konac u boji izdvojiće ih u odnosu na ostale.

Zbog mogućnosti da se njihova širina podešava i modifikuje, one su ujedno i idealan poklon ukoliko niste sigurni šta biste mogli da kupite dragoj osobi. Naposletku, sa kvalitetnim aksesoarom nikada ne možete pogrešiti. Stoga smo izdvojili Journal favorite kada su u pitanje podesive narukvice koje mogu da se pronađu kod nas. Sve što vam preostaje jeste da se opredelite za boju konca i omiljeni privezak.

Journal finds: Podesive narukvice sa koncem u boji

Foto: Instagram (@carlotamaarzo) / Parfois / Wish / Borboleta

Učitati još
Zatvori