Jewelry on top: Ovog leta nakit nosimo preko odevnih komada
Jewelry on top: Ovog leta nakit nosimo preko odevnih komada

Jewelry on top: Ovog leta nakit
nosimo preko odevnih komada

Letnja sezona je uveliko počela, i sa sobom donela mnoštvo trendova. Od zelenih kupaćih kostima koji uzimaju vođstvo do espadrila sa platformom i torbi od rafije, na neki način smo već uspeli da uniformišemo svoj orman. Znamo u kom pravcu IN epitet ide, te se sve buduće kupovine nalaze u mirnoj (modnoj) luci. Kako se sve češće i češće trudimo da kupujemo autentične odevne komade, u centar pažnje stavljamo sam autfit. Međutim, ovog leta ga na neki način stavljamo u drugi plan, noseći nakit preko istog i prisvajajući mu glavnu ulogu. Stoga, ovo je pravo vreme da izvadite sve svoje jewelry finds, u čijem će se znaku nalaziti letnja sezona.

Jewelry is on the first place


Kako smo pronašli radnju u Beogradu u kojoj možete kupiti mnoštvo komada vintage nakita, ove delikatne aksesoare stvaili smo u prvi plan. Razmišljajući o nakitu, shvatili smo da ga možemo nositi na bezbroj načina. S jedne strane, on može biti u drugom planu i glavnu reč dati autfitu, dok može biti i zvezda istog. Međutim, kako smo ovog leta odlučili da nakit nosimo isključivo preko stvari i istom dajemo mesto da zasija, evo šta se zapravo krije iza ovog trenda.

Naime, u fokus ovog puta stavljamo narukvice. Možete izabrati one glomaznije i upadljivije ili pak one koje zagovaraju clean i minimalistic estetiku. Odevni komadi preko kojih stavljamo nakit ovog puta su košulje i pantalone. Košulje, kao i pantalone, na prugice doživele su comeback ove sezone te smo i njih na neki način oživeli pomenutim trendom. Svoje narukvice ovog puta stavljamo na kraj rukava i preko košulja, kao i na kraj nogavica od pantalona. Ovaj look na neki način savršeno pristaje i Island girl estetici, stavljajući u fokus glamur i koketnost nakita.

S druge strane, u samom centru (modne) pažnje ne moraju se nalaziti samo narukvice i poveći komadi nakita. Dozvolite sebi da se igrate s aksesoarima i svoje broševe, priveske kao i neke manje komade nakita integrišete u svakodnevne autfite. Možete ih stavljati na sakoe, torbe, majice, gde god poželite.

Just make it fun.

Level it up


Ako već nakit nosimo preko odevnih komada, zašto ne bi unapredili ovu igru i nosili ga jedan preko drugog. Tyla objasnila nam je kako možemo duplirati bikini ove sezone, a šta je sa nakitom? Izgleda da leto pod numerološkom oznakom 24 šalje jasnu poruku da želimo sve, i previše. No, možemo se složiti da nakita nikada dosta, te se ne ustručavajte pri kombinovanju istog. Možete nositi narukvice preko narukvica, orglicu na ogrlicu ili pak više prstenja na istoj ruci. Kako je letnji period onaj koji vezujemo za najviše zabave, tako treba da postupamo i u modi.

Make it bling!

Učitati još
Zatvori