Outfit of The Week: Victoria Bel
Outfit of The Week: Victoria Bel

Outfit of The Week: Victoria Bel

Ove nedelje sa ulica Pariza selimo se u London gde nam Outfit of the Week servira Victoria Bel. Sveden, elegant, moderan – look prepun kapsularnih komada koji ujedno predstavljaju i statement formu, ali i savršenu bazu za sve one kombinacije koje ćemo godinama iznova nositi, a uvek će izgledati inovativno i moćno.

Postcard from London.

Šalje nam Victoria Bel, a u potpisu stoji da varljivo majsko sunce često možemo iskoristiti za priliku da budemo way more fashionable i da iz ormara izvadimo svoj dugi crni kaput koji ovog puta kombinujemo na bosu nogu. S tim u vezi, na časovima modnih pravila od Bel učimo kako uklopiti više naizgled simple, ali istovremeno kapsularnih komada čija kombinacija sama po sebi daje jedan moćan izraz i statement finalni rezultat. Nešto kao Olympiacos ove sezone, bez jedne ili dve glavne zvezde u timu već svako pomalo daje doprinos da bi finalni rezultat bio tako dobar. Okej, ne možmo reći da Prada cipele ili Bottega torba nisu zvede modne igre, ali verujemo da ste razumeli poentu. S druge strane, ako se odmaknemo od evroligaške metafore možemo uvideti da su ovi komadi, apsoultno nešto što svako od nas ima u svom garderoberu ili pak nešto u šta vredi investirati.

Tako da i ovog puta ponavljamo, investiranje u komade koje će vam trajati kao što je timeless dugi crni kaput ili savršeno skrojene ravne pantalone neće doprineti samo razumevanju mode na pravi način, već i mogućnosti da izgledate dobro baš kao Victoria Bel u nedelji za nama.

Učitati još
Zatvori