Outfit of the Week: Hanna Schönberg
Outfit of the Week: Hanna Schönberg

Outfit of the Week: Hanna Schönberg

Još jedna Journal miljenica, još jedno izdanje koje promoviše ženstvenost. Ove nedelje feminine vibe servira nam Hanna Schönberg, a zašto je ovo izdanje ponelo titulu našeg ovonedeljnog Outfit of the Week, saznajte u nastavku.

Hanna Schönberg brings sexy classy back.

U mesecu za nama promovisali smo modu koja je zabavna, dvanaest poena smo dodelili autentičnosti i avangardi i servirali vam nove trendove u svom street style izdanju. Danas igramo za nijasnu svedenije i elegantnije, a classic feminine look ovog puta servira nam Hanna Schönberg. Ona je u jeku kampanje za novu Arkaii kolekciju odabrala classic white business look u kojem je nekovnecionalan sako ukombinovala sa pencile suknjom atipične dužine. Svoj outfit upotpunila je jedin od trenutno najaktuelnijih komada na modnom nebu – Saint Laurent Dune modelom štikli. Arkaii white outfit je ponovila i prilikom promociju YSL beauty store u Parizu, a svoj zaštitini znak – dugu kosu odlučila da skupi u nizak rep i time je upotpunila clasic business look koji u Schönberg izdanju odobrava i not-so-classic Journal ekipa.

Mi smo se zbog ovog look-a ponovo zaljubili u svedeni corpo stil, a od modnog maksimalizma smo [ bar za trenutak ] odlučili da odmorimo.

Till next time, stay beautyiful. Stay classy.

Foto. Instagram / @hannaschonberg 

Učitati još
Zatvori