Baletanke su još uvek popularne, a ovaj model je naš novi favorit
Baletanke su još uvek popularne, a ovaj model je naš novi favorit

Baletanke su još uvek popularne, a ovaj
model je naš novi favorit

Balletcore je modna ideologija koju je na scenu lukavo donela Simone Rocha – i to je svima jasno. Međutim, kako to obično biva, evolucija trendova dovodi do novih pravila igre koja redefinišu prvobitne kodove određenih vizuelnih imperativa i uspostavljaju nove dominatne uloge. Tako je Miu Miu postao sinonim stila off-duty balerine, Chanel se ne odvaja od belih hulahopki, a Bianca Censori je možda preozbiljno shvatila ovaj trend.

Šta balletcore podrazumeva, pitate se? Mašnice, bele hulahopke i cipele koje asociraju na baletske patike u modnom rečniku poznatije kao baletanke. Miuccia Prada je prepoznala potencijal ovog trenda i započela novu eru lansiranjem luksuznih baletanki koje su poželele baš sve modne entuzijastkinje, a zavolele i one koje pripadaju kategoriji sneaker kulture.

Bilo kako bilo, od trenutka lansiranja Miu Miu baletanki bilo je brojnih varijacijana na temu koje su na smenu preuzimale vodeću ulogu na sceni. Najveći hype su bespogovorno napravili modeli kockastog izgleda da bismo fast-forward pronašli nove favorite za koje postavljamo hipotezu da će postati najpoželjnije baletanke ovog proleća.

Dobro ste pogodili, u pitanju su mekane baletanke. Odnosno, baletanke napravljene od mekanih materijala. Njihova vizuelna manifestacija podseća na sobne papuče i to je idealna simbioza koja predstavlja fuziju elegancije i opuštenog izgleda.

@lanaleroy
Mekane baletanke su ovosezonski favoriti
Mekane baletanke su ovosezonski favoriti
@lanaleroy
Mekane baletanke su ovosezonski favoriti

Fluffy season is every season

Mekane modne ideologije su uveliko tu, a ne tako davno predstavili smo fluffy dukseve koji su postali go-to izbor ljubitelja streetweara. Shodno tome, ne čudi nas da je ovaj look poželjan i u kategoriji girlie girl estetike. Mekane baletanke su idealan spoj naizgled nespojivih filozofija i njihovo kombinovanje bespogovorno podiže svaki autfit za sledeći nivo iskustva.

Mekane baletanke su ovosezonski favoriti
@nilufarr.official
Učitati još
Zatvori