Kako nam je manekenka Cindy Bruna održala stilsku lekciju u Kanu
Kako nam je manekenka Cindy Bruna održala stilsku lekciju u Kanu

Kako nam je manekenka Cindy Bruna
održala stilsku lekciju u Kanu

Kanski festival i dalje traje a poznati glumci, modeli i influnseri svakodnevno nam serviraju modne pogotke i promašaje. Na ovoj prvoj, svakako poželjnijoj listi, našla se i francuska manekenka Cindy Bruna koja je u Kan došla da nam održi modnu lekciju i uradila je to – besprekorno.

Njen stilista Michael Caprin imao je viziju da na manifestaciji gde sve vrvi od elegantnih haljina, perja i šljokica njegova klijentkinja dođe obučena u naizgled – mušku odeću. Pored Prade, Cindy je nosila i dva manje poznata brenda – Laruicci i Sean Suen i, na taj način, ispromovisala ne toliko poznate talentovane dizajnere. Sva tri looka su nesvakidašnja za crveni tepih u Kanu i baš zato su, u moru uniformisanih festivalskih toaleta, pun pogodak.

“IF I WAS A MAN”

Cindy Bruna vrlo je odvažna kada je njen lični, off the runway, stil u pitanju. Možemo joj slobodno dodeliti epitet “modna buntovnica”, kako je i na prošlom crvenom tepihu u okviru Kanskog festivala nosila oversize sivo odelo i napravila fotografima vizuelni predah od šljaštećih, glamuroznih toaleta.

Ove godine odlučila se za naglašena ramena i lejering, a u okviru jednog autfita kao glavni aksesoar nosila je kravatu. Manekenka je bila pravo modno osveženje, kako je na ovaj način demonstrirala da zvanice ovakvih događaja mogu da neguju svoj lični stil, dok istovremeno donekle poštuju pravila koja crveni tepih kao takav – nalaže.

Cindy bruna
@cindybruna
Cindy bruna
@cindybruna

Cool, cooler, Bruna

Francuski model uživa veliku popularnost na društvenim mrežama, kako je na Instagramu prati skoro dva miliona ljudi. Ona je u Kan stigla kao promoter globalne beauty kuće L’Oreal, gde je u fokusu bila promocija nove Panorama maskare. Pojavila se na premijeri novog holivudskog blokbastera Furiosa: Mad Max Saga u kojem glavnu ulogu igra glumica i (uskoro) modna ikona Anya Taylor Joy. Njih dve će se, zasigurno, naći na našoj zvaničnoj Cannes best dressed listi koju objavljujemo nakon što se festival završi 25. maja.

Cindy bruna
Cindy Bruna u Kanu
@cindybruna

Foto: Profimedia, Instagram / @cindybruna

Učitati još
Zatvori