Journal Looks of the Week: Lissy Roddy i njen Rhude kačket
Journal Looks of the Week: Lissy Roddy i njen Rhude kačket

Journal Looks of the Week: Lissy
Roddy i njen Rhude kačket

Da li vam se nekada desi da, dok skrolujete društvenim mrežama, naiđete na look koji možda ne želite da rekreirate ali ga ipak pozicionirate u saved folder? Nije vaš fazon ali želite da vam bude u vidokrugu, just in case? Mi prečesto.

Nije nečiji stajling zanimljiv samo ako želimo da ga nosimo i mi, naprotiv. Sposobnost nošenja garderobe je ono što nas odlikuje u modnom svetu, a neki ljudi odaju vajb da mogu da iznesu baš sve. Jedna od njih je i Lissy Roddy, a u ovoj epizodi akcenat stavljamo na njen Rhude kačket kao polaznu tačku dva potpuno različita autfita.

Rhude je modni brend iza kojeg stoji pomalo kontraverzni dizajner Rhuigi Villasenor, veoma je popularan u streetstyle kulturi a nedavno smo modne komade sa ovim potpisom mogli da vidimo i na Bad Bunny-ju, u njegovom novom spotu.

Reklo bi se da je Lissy, koja je inicijalno naklonjena hypebeast estetici, pronašla svoj omiljeni aksesoar sezone, te se ne libi da ga repetitivno nosi u više različitih kombinacija,  iako je taj zakon u influens svetu (prećutno) zabranjen.

U aktuelnoj boji sezone, sa ravnim (skejterskim) prednjim delom, ovaj kačket je vidno obogatio njene svakodnevne autfite i dao im finalni pečat.

Rhude
@lissyroddyy
@lissyroddyy

Chocolate fever

U više navrata smo pisali kako su ove sezone u trendu sve nijanse braon boje, a Lissy se, rekli bismo, slaže. Odavno je passe da u okviru jednog autfita gađate identične nijanse jedne boje, te neretko viđamo slične (nikako identične) tonove lejerovane u okviru jednog look-a. Influenserka je kačket prošetala na jedan više sporty, i drugi više girly autfit, a svakom je kao završnicu dala upravo Rhude kačket, koji možda u teoriji većina nas ne bi spojila sa ovim kombinacijama. Ali, mi nismo Lissy.

Foto: Instagram / @lissyroddyy

Učitati još
Zatvori