Izdvojili smo najbolje lanene komade iz kolekcija high street brendova
Izdvojili smo najbolje lanene komade iz kolekcija high street brendova

Izdvojili smo najbolje lanene komade iz
kolekcija high street brendova

Kako bismo spremne dočekale (i ovo) leto neophodno je da uočimo koje to komade želimo na našoj summer shopping listi. Šortseve, klasične i one teksas, već smo precrtali, najbolje modele belih letnjih haljina izdvojili, prve kupaće kostime popisali, pa čak pronašli i sandale na štiklu za tople glamurozne večeri. Međutim, čini se da smo nepravedno prevideli najlaganije tkanine u kojim se zaista osećamo prijatno tokom leta, a nosimo ih kako u svakodnevnim šetnjama, tako i u večernjm izlascima. Laneni komadi dobili su svojih pet minuta slave.

Lan(e) moje ovih dana

Laneni komadi spadaju u kategoriju bezvremenskih trendova koji za cilj imaju da nam omoguće stilske igrice u trenucima kada nam visoke temperature vrtoglavo smanjuju mogućnosti kombinovanja, jer u tim situacijama neretko biramo komade u kojima nam neće biti toplo ne obazirući se (previše) na vizuelni prikaz autfita. Odevni komadi od lana, samog ili kombinovanog sa nekim drugim materijalima, veoma su lagani i ostavljaju prijatan osećaj na koži, te su zaista odličan letnji izbor. Istovremeno, lako se kombinuje, a komadi poput lanenih sakoa, pantalona i haljina učiniće vašu manifestaciju more fashionable.

Matilda Djerf uvek zna kako.

Journal finds: Komadi od lana koje nosimo ove sezone

Izdvojili smo najbolje lanene komade iz kolekcija high street brendova koji će učiniti (i ovo) leto lakšim i poletnijim.

Zara

Bershka

laneni komadi
laneni komadi

Mango

laneni komadi

Reserved

H&M

laneni komadi
laneni komadi

Lindex

Foto: Instagram, Zara, Bershka, H&M, Reserved, Mango

Učitati još
Zatvori