Journal finds: Bloomer šortsevi
Journal finds: Bloomer šortsevi

Journal finds: Bloomer šortsevi

Svakog leta, ultimativni zadatak bilo koje modne zaluđenice jeste upravo pronalazak onog jednog para šortsa koji će služiti kao pouzdani go-to komad sezone. Pratimo naše omiljene Instagram cool devojke, uočavamo podudarnosti, a onda sasvim izvesno predviđamo onaj jedan model koji smatramo da će biti najzastupljeniji komad sezone. Prethodnih godina, modne kazaljke su otkucavale biker shorts o’clock, a online modna zajednica ipak sugeriše da je bloomer the new biker.

Meet the bloomer

Šta su zapravo bloomer šortsevi? Zamislite savršenu kombinaciju između šortsa i pantalona sa raskošnim karnerima. Svaki poznavalac modne istorije najpre ih prepoznaje iz slika 19. veka, ili pak baletske garderobe, ali sada ovaj model šortseva uživa u tituli hot, letnjeg komada svake modne it devojke.

Što se tiče pitanja kako ih stilizujemo?, odgovor glasi: na svaki mogući način. Bloomer šortseve imamo prilike da vidimo u najrazličitijim izdanjima, i to u kombinaciji sa komadima koje variraju od biker čizama do baletanki, kao i košulje ili svima omiljenog, baby tee-a.

Journal finds: Bloomers 

Ako planirate da naskočite na bloomer shorts trend predstojećeg leta, sada je idealno vreme da se obave neophodne online shopping pripreme. U nastavku donosimo koje komade bloomers šortseva smo mi pronašli.

Učitati još
Zatvori