Prolećni pop-up: THE ALL i House of Kiwi su ultra cool zagrebački brendovi – i sada prvi put stižu u Beograd
Prolećni pop-up: THE ALL i House of Kiwi su ultra cool zagrebački brendovi – i sada prvi put stižu u Beograd

Prolećni pop-up: THE ALL i House of Kiwi su ultra cool zagrebački brendovi – i sada prvi put stižu u Beograd

Ukoliko [ kao i Journal team ] volite minimalistički stil, i domaći [ i regionalni ] dizajn, onda bi vam se ova dva zagrebačka brenda mogla morala naći na shopping listi. Prepoznatljiv, minimalistički brend nakita THE ALL i ikonični restro brend garderobe House of Kiwi (konačno) stižu u Beograd. Ova dva ultra cool brenda će u okviru trodnevnog pop-up store-a svoje komade izlagati u Čumićevom sokačetu u Japanom inspiriranom Okimi design store-u.

Save the date pada na dane 18, 19. i 20. aprila kada će se na adresi Čumićevo sokače održati pop-up. Tokom gostovanja u Beogradu, ova dva ikonična zagrebačka brenda će ujedno i predstaviti svoje kolekcije. Osim toga predviđen je i lagani ples uz dnevni party i osveženje u vidu @clubmate.rs i @soulcitybrew, a na vama je jedino da ih posetite u @cumicdesigndistrict-u. Za sve ostalo će se pobrinuti oni.

THE ALL.

U poslednje vreme zagrebački brend The All viđamo posvuda / još preciznije / kod regionalnih trendesetrki, i dugo ga priželjkujemo. A sada, u mesecu koji važi za mesec u kome se manifestiju pozitivne stvari, dobra vest jeste da ovaj it zagrebački brend stiže u Beograd. Iza brenda stoji kreativni dvojac, Tea Momčilović i Jelena Malenica, koje svakim novitetom ostaju dosledne sebi i nižu moćne modele u svom jednostavnom i sada već prepoznatljivom stilu.

HOUSE OF KIWI.

Zagrebački modni brend House of Kiwi prepoznatljiv po svom retro vajbu, sigurno ste viđali u autfitima hrvatskih trendeterki Anite Dujić i Ane Bacinger. Iako moderan, donosi dozu nostalgičnosti i prošlih vremena. Pokrenule su ga dve prijateljice Iva i Irja i stvorile jedinstveni brend čiji komadi su postali regionalno prepoznati. Sam početak obeležen je it komadima od frotira, a kasnije su se brendu pridružili i drugi ikonični restro materijali poput pliša, svile i šljokica. Danas, ovaj brend važi za jedan od onih čije komade možete nositi svakodnevno, iako su veoma autentični.

Učitati još
Zatvori