Ove sezone nosimo Gia Borghini čizme sa otvorenim prstima
Ove sezone nosimo Gia Borghini čizme sa otvorenim prstima

Ove sezone nosimo Gia Borghini
čizme sa otvorenim prstima

Gia Borghini je ime koje tiho uplovilo u modnu industriju pre 8 godina i dostiglo status kvalitetnog brenda obuće na globalnom tržištu.

Osnivačica Barbara Borghini, poreklom iz Firence, godinama je donosila dobre odluke kada su eksterni saradnici i partnerstva u pitanju, te je sa svojim brendom povezala dva važna imena – Pernille Teisbaek i Rosie Huntington – Whiteley.

Njenu obuću nose trendseterke širom sveta, dok mi ove sezone fokus stavljamo na Ninette model čizama od prevrnute kože, sa otvorenim prstima.

Perfect boots do exist 

Čizme od prevrnute kože u svetlim nijansama trenduju već neko vreme (a to znate ako redovno čitate Journal), te je ovaj širi model sa otvorenim prstima idealan za vremenske uslove koji nas čekaju u sledeća dva meseca.

Atraktivan model svetlobež čizama sjajno će ići na sve komade odeće koji pokazuju noge, a girly era je, sa ovakvom obućom, zvanično otvorena. Potpetica je visoka taman onoliko koliko dnevne aktivnosti i jurnjava po gradu mogu da podnesu, a ovaj model obuće lako se skida i navlači i vrlo je praktičan za nošenje.

Opcije stilizovanja uz ove čizme idu u nedogled, dok su one same po sebi investicija koja zlata vredi jer svaki autfit dobija na atraktivnosti uz cool vež čizme koje naginju ka boho estetici.

Gia Borghini modeli u Beogradu

Obuća ovog brenda može se naći i u našoj prestonici, i to u ovkiru dve koncept radnje – Distante i Monologue Store. Devojke koje kupe jedan par sa Gia Borghini potpisom uvek se vraćaju po još, jer pored estetike ovo komadi obuće pružaju i nesvakidašnju udobnost kada su cipele na štiklu u pitanju.

Brend iza sebe ima i nekoliko kolaboracija sa modelom Rosie Huntington – Whiteley, a estetika kolekcija se zasniva na filozofiji spajanja nesvakidašnjeg dizajna i nosivosti.

Ukoliko niste fan čizama za toplije dane predlažemo da bacite pogled na modele cipela i papuča – trust us, you will never regret them. 

Foto: Instagram / @giaborghini

Učitati još
Zatvori