Ovog leta u fokusu je Cherry T-Shirt
Ovog leta u fokusu je Cherry T-Shirt

Ovog leta u fokusu je Cherry T-Shirt

Nakon što je tokom jeseni i zime zavladao trend nošenja džempera s aplikacijom sočne jagode, GANNI je servirao adekvatnu zamenu za leto. Naime, Instagram feed je poslednjih nedelja ispunjen majicama koje na sebi imaju raznoliko voće. Centralno mesto u tome zauzimaju višnje. S tim u vezi, razigrani danski brend je još jednom potvrdio da i oni naizgled jednostavni odevni komadi mogu planuti preko noći. Bela GANNI majica je uveliko rasprodata, siva je još uvek dostupna. A kako to uvek biva, vodeći highstreet brendovi već imaju sopstvene verzije – koje su i umnogome pristupačnije.

Ukoliko ste po uzoru na omiljenu trendseterku poželele da se u vašem  garderoberu nađe neka majica s aplikacijom višnje – sledite naš modni vodič.

Ko je zapravo GANNI devojka?

Danski brend osnovao je davne 2000. godine galerista Frans Truelsen. Najpre su fokus zauzimali odevni komadi od kašmira, čija je estetika bila strogo saglasna uz tadašnje karakteristike skandinavskog stila. Zatim, krajem 2009. godine, kreativno vođstvo preuzimaju supružnici Ditte i Nikolaj Reffstrup – što ovaj brend uvodi u novo poglavlje. GANNI od tog trenutka postaje razigraniji, koloritniji, smeliji. Sve što slavi mladalački duh i autentičnost.

S tim u vezi, skandinavska monohromatika ubrzano ulazi u zabavnu fazu. Dok lokalne trendseterke prenose širom sveta prototip idealne GANNI devojke. Ona u svakom trenutku izgleda kao da je tek ustala iz kreveta, ali je istovremeno vesela i chic. Kada se spoje te stavke – dobija se predvodnica koja za sobom nesmetano gradi monumentalnu modnu arenu.

Majica s aplikacijom višnje – kako je stilizujemo

Stilizovanje majice s printom višnje uvek može ići u dva pravca. Jedan je provereni u kojem dominiraju farmerke ili šortsevi. Drugi pravac može biti ispunjen zabavom i kreativnošću. Samim tim, kroz dnevne autfite potrebno je implementirati animal print, neku midi suknju ili pak odeću koja uključuje čipku. Sa druge strane, poželjno je dodati i neki kontrastni aksesoar. U tom pogledu, vodite se more is more modnom filozofijom.

Učitati još
Zatvori