Outfit of the Week: Emili Sindlev
Outfit of the Week: Emili Sindlev

Outfit of the Week: Emili Sindlev

U nepreglednom Instagram svetu koji nam svakodnevno nudi pregršt outfita, modnih izleta i noviteta teško je izdvojiti taj jedan, ultimativni koji nazivamo, sada već famoznim Outfit of the Week. Bar je nama bilo u skoro svim nedeljama do sad, ali ove nedelje sigurnu pobedu odnela je Emili Sindev, ostavivši konkurenciju daleko iza sebe.

Emili Sindlev has it all.

And by all mislimo & looks & style & beskrajno dobar ukus kada su stilske igre u pitanju. Njen autentični modni pečat zaljubio nas je na prvu, a kaleidoskop upečatljivih kombinacija sačuvanih na digitalnom platnu Instagrama je baš ono što želimo od mode [ i čega nam fali ]. Kreativnosti, igre, autentičnosti. A Emili Sindlev jednostavno has it all. Svojoj letnjoj feminine ruffle kombinaciji dodala je dozu Sindlev sharpness, a ljubavnoj aferi štikli i čarapa dodala je [plot]twist u vidu trend alerta – čarape preko štikli. Može i želimo. Crveni detalj[i] kao ultimativni pobednik svih godišnjih doba i ta jedna statement torba koja svaki look elevates na stepenik više. U ovoj nedelji izbor je pao na Givenchy Micro Antigona. S tim u vezi, #ootw stihovi se sami nameću, a mi uz mnoštvo #wishlist komada garantujemo da ćete Emili zasigurno viđati u mnogim Journal modnim segmentima.

Givenchy my toes and my bros and my hoes(What, Givenchy, Givenchy)Givenchy my toes and my bros and my hoesFor sure, for sure (Givenchy)..

Učitati još
Zatvori