Bomber jakne su se vratile na modnu scenu – imamo listu omiljenih
Bomber jakne su se vratile na modnu scenu – imamo listu omiljenih

Bomber jakne su se vratile na modnu scenu
– imamo listu omiljenih

Bomber jakne su se prošle sezone pojavile / bolje rečeno vratile / kao mini trend na Nedelji mode u Kopenhagenu. I to najpre sa Ganni, Cecilie Bahnsen, Saks Potts i Bernadette potpisom. Ako nam ne verujete, evo dokaza. Ove godine, zapazili smo ih na Zimmermann, Louis Vuitton i Stella McCartney revijama, što ih je vinulo visoko na modni pijedastal.
Mini trend, bomber jakne, vrlo brzo je postao makro trend koji smo počeli da viđamo svuda. Zapažamo ih na brojnim trendseterkama, poznatim ličnostima i sada zvanično važi za jedan od najvećih trendova za proleće/leto 23.
Bomber memorandum, ove sezone, potpisan je u nekoliko različitih varijacija – od klasične, do štepane, čak i kožne ili satenske, pa sve to verzije sa šljokicama. Nosi se u svim bojama, ali i svih dužina.

Lako se kombinuje uz – doslovno sve. Od provereno dobre kombinacije kao što je jeans / sa cipelama na štiklu ili trendi patikama koje se nose ovog proleća, pa sve do varijacije sa pantalonama, crop topom, ali i denim ili maxi suknjama koje su takođe jedan od trendova za 23. Osim toga, možete ih kombinovati uz letnje haljine ili šortseve, ali i uz trenerke. Zaista nema ograničenja kada je bomber jakna u pitanju.

Bomber comeback

Bomber jakne kao jedan od najvećih trendova 80-ih sada doživljavaju veliki comeback. Donosimo vam naj modele high street brendova koje smo pronašli da vi ne biste morali. I ono najvažnije – neke od njih su čak i na sniženju – što je uvek dobar izgovor povod za šoping.

Takođe, ukoliko se sada odlučite za šoping, to će ujedno biti i dobra investicija za narednu godinu. Jer ako je sudeći prema trenutnim modnim prognozama, ovaj trend planira tu i da ostane – makar neko vreme.

Učitati još
Zatvori