Beige for spring: Zašto ulažemo u pantalone u bež nijansi?
Beige for spring: Zašto ulažemo u pantalone u bež nijansi?

Beige for spring: Zašto ulažemo u
pantalone u bež nijansi?

Closet full of clothes, nothing to wear. Ako vam je poznat ovaj citat Carrie Bradshaw, znate o čemu je reč. Koliko god shoppingovali, čini se da nam uvek fali baš jedan, pravi komad odeće.

Nekako, to su uvek farmerke ili pantalone, a koliko god ih kupovali, uvek nam je potrebno još. Ukoliko je (i) vaš cilj da što manje vremena provodite razmišljajući o tome šta da obučete, imamo rešenje. Pantalone u bež nijansi pokazale su se kao ultimativni saveznik za savršeni outfit. Pronašli smo najzanimljivije bež pantalone u kolekcijama high-street brendova – get inspired.

Kako ih stilizujemo?

Poput farmerki, beskrajno je mnogo načina kako možemo stilizovati bež pantalone. Najveći faktor odlučivanja je u samim pantalonama, odnosno u njihovom materijalu i kroju. Iako je prva asocijacija na bež boju elegantan i sofisticiran look, to ne znači da ih ne možemo nositi u opuštenijim, sportskim kombinacijama.

Naš favorit za casual look su bež pantalone od najlona, uz koje najviše volimo da nosimo belu majicu i patike. U istom, svetlom maniru vodimo se i kada su u pitanju farmerke u bež nijansi – prevelik kontrast koji bi donela crna boja je nešto što izbegavamo kada su prolećni i letnji dani u pitanju, mada je crni sako (uvek) izuzetak.

Omiljeni look su nam bež pantalone + bela košulja. Can’t go wrong with that. Ceo look zaokružite torbom od rafije – i spremni ste za ultimativni prolećni izgled.

Asocijacija na bež pantalone nam je svakako i manekenka Rosie Huntington Whiteley – o njenom quiet luxury stilu detaljno smo pisali.

Na njenom Instagram profilu, bež pantalone uglavnom uočavamo u kombinaciji sa nude štiklama, atraktivnim naočarima za sunce i torbom u nijansama nude i braon boja.

Ljubav prema bež boji imaju, srećom, i high-street brendovi, gde smo pronašli iste u raznim stilovima i materijalima.

Od lana, do najlona, preko padobranskog i carrot fit kroja – kolekcije trenutno slave bež boju. Happy shopping!

Journal finds

Učitati još
Zatvori