Beli kaiševi idealni su za leto – pronašli smo favorite
Beli kaiševi idealni su za leto – pronašli smo favorite

Beli kaiševi idealni su za leto
– pronašli smo favorite

Beli kaiševi idealni su za leto. Kako prirodno nosimo svetlije boje u toplijim danima, trudimo se da izbegavamo prevelike kontraste. To je najviše slučaj kada je reč o aksesoarima. Monohromatski izgled popularan je već dugo, a posebno kada je cilj da outfit izgleda elegantno i chic. Ukoliko ste fan kaiševa, isti u beloj boji mogu biti idealni saveznik za not-so-basic letnji outfit.

Beli kaiševi

Beli kaiševi (i nude, bež) odličan su aksesoar za postizanje čuvene old money estetike. Nama se posebno dopada kombinovanje istog uz bele i pantalone na pruge, a može se nositi i preko sakoa. Iako neutralan, ovaj kaiš dodaje dimenziju outfitu, a dodatni plus je što ističe figuru. Ipak – i sa belim kaiševima se možete zabaviti.

Y2K trend je tu da ostane, a on podrazumeva i oversized kaiševe koji nas podsećaju na Lindsay Lohan i Paris Hilton (modnu) eru. Za pravi letnji, boho stil biramo kaiš a la Lauren Ladnieraplikacija 3D cveta na kanapu učinila je basic farmerke + majica outfit zanimljivim. Od kaiševa sa srebrnom kopčom, preko onih u Y2K stilu, sve do onih u stilu kanapa – imamo favorite.

Journal finds

Foto: Mango / Reserved / Zara / Parfois / Instagram (@haaannajohansson / @elenagiadaa / @thecarolinelin / @laurenladnier)

Učitati još
Zatvori