Zašto su bele potkošulje najtraženiji komad ovog leta?
Zašto su bele potkošulje najtraženiji komad ovog leta?

Zašto su bele potkošulje
najtraženiji komad ovog leta?

Nakon što je Pradina bela potkošulja iz prošlogodišnje kolekcije, od svega hiljadu dolara, zaludela gotovo celu industriju, white tank top modne kuće Loewe proglašen je za najpoželjniji komad letnje sezone. Vođen iskustvom kolega, još jedan high-end brend se pridružio diskusijidobro došao, Saint Laurent.

Blue jeans, white shirt – walked into the room, you know you made my eyes burn

I nešto poput stihova Lane Del Rey, počeli smo da uočavamo značaj basic komada i poželili im ugodan boravak u svetu visoke mode. Možda ne izgledamo kao James Dean, ali kao Tony Soprano sigurno.

Bela potkošulja, rekli bismo, poput New Balance patika lukavo je pronašla svoj put od dad next door zajednice do supermodela i svetskih pista. Ako uveliko nosimo tatine patike, zašto se zaustaviti na tome kad je white tank top svakako najprodavaniji high-end komad ovog leta?

A uz šta ih kombinujemo?

Lana Del Rey kaže uz farmerke, Tony Soprano predlaže šarane košulje. A dad next door zajednica se zalaže za jedne jedine jorts aka teksas bermude. Mi savetujemo – uz sve. Bela potkošulja se odlično uklapa u svaki stil, te ćemo spremni dočekati čak i moguću jesenju promenu iz uličnog u formal wear stil, jer se white tank top savršeno kombinuje sa klasičnim krojvima pantalona i sakoom. Takođe, kako je leto u punom jeku, bele potkošulje možete da začinite i na jedan, ne tako uobičajen način – jer, modna pravila postoje da bi se kršila. Ove sezone preko bele rebraste majice bez rukava nosimo gornji deo bikinija.

Zapamtite – vaša bela potkošulja, vaša pravila.

Journal finds: Bela potkošulja

Zavirili smo u kolekcije high street i high-end brednova i izdvojili najbolje modele.

tank top
mango
bela potkošulja
reserved
zara
tank top
h&m
bela potkošulja
amiri
bela potkošulja
off-white
tank top
rotate
tank top
pucci
tank top
Issey Miyake
tank top
karl lagerfeld
bela potkošulja
msgm
tank top
blumarine

Foto: Instagram, Zara, H&M, Reserved, Mango, Farfetch

Učitati još
Zatvori