7 savršenih: Trenč mantili
7 savršenih: Trenč mantili

7 savršenih: Trenč mantili

Ako su ovalne naočare simbol playing hard to get estetike, trenč mantili rezervisani su za drugi deo krilatice i siguran saučesnik ovog savršenog hard to get – hard to please zločina. Šalu na stranu, u periodu tranzicije, kako vremenske tako i modne jedan odevni komad je odavnina here to stay, a mi smo mu u sezoni ’23 dodali mali plot twist, pa tako Journalov trenč nije rezervisan za bež boju i keper, već danas igramo u različitim koloritima, a u igru uvodimo i kožu i teksas.

Premda boju i materijale menjamo, broj na našim leđima ostaje isti – zna se Journal nosi sada već tradicionalnu [ savršenu ] sedmicu.

/ @moms.pants /
/ @moms.pants /

Not to hot, not to cold..

.. all you need is a light jacket.

Ili u našem slučaju trenč mantil, s tim što danas trenč mantili nisu rezervisani za estetiku pariskog šika ili Notting Hill modne kutlure. Eleganciju zamenjujemo pojmom odvažnost, a slim fit kroj menjamo za oversize naramenice, kožne detalje i modele dužine do poda. Ekspanzija i transformacija trenč mantila zahvatila je kako inostrano, tako i lokalno tržište, a plot twist sezone 2023 najviše se ogleda u samom stilizovanju. Danas trenč mantili predstavljaju outfit sam po sebi, a po ugledu na Kendall Jenner stilizujemo ga sa pencil suknjom, s tim što je ovog puta nosimo preko mantila. Ili ga stilizujemo ni sa čim, vodeći se krilaticom da skrit should be the size of a belt trench should be the size of a skirt, pa tako u grad umesto little black dress i oversize sakoa, ove jeseni idemo samo sa trenč mantilom.

Opcije za kombinovanje i stilizovanje su brojne, što ustalom i jeste razlog zašto je moda glavna sporedna stvar svake [ odrasle ] devojčice.

/ @josefinehj /
/ @hannaschonberg /
/ @danixmichelle /
/ @danixmichelle /

/ 7 savršenih: Trenč mantili /

Bilo da ih stilizujete kao outfit itself ili ste potpali pod uticaj nekonvencionalnih modela, trenč mantili su sa razlogom komad koji odavnina nosi statusni simbol neprolaznog modela koji se kupuje sa amanetskom namenom. Mi smo svoj odabri napravili, a vama ostavljamo da budete maštoviti i u igri trenč mantila zaigrate za nijasnu raznobojnije, maštovitije i smelije.

/ Acne Studios /
/ Acne Studios /
/ Mom's Pants /
/ Mom's Pants /
/ Massimo Dutti /
/ Massimo Dutti /
/ The Frankie Shop /
/ The Frankie Shop /
/ The Frankie Shop /
/ The Frankie Shop /
/ Nanushka /
/ Nanushka /
/ Mom's Pants /
/ Mom's Pants /

Foto. Instagram

Farfetch, Acne Studios, Net A Porter, Massimo Dutti,

Moms Pants

Učitati još
Zatvori