7 savršenih: High-street torbice sa cirkonima
7 savršenih: High-street torbice sa cirkonima

7 savršenih: High-street
torbice sa cirkonima

Kada osmišljavamo autfite, bilo da se radi o dnevnim kombinacijama ili večernjim spojevima, uvek postoji jedan komad koji tretiramo kao akcenat odevnog sklopa. Posebno kada se radi o odabiru aksesoara, mogućnosti za poigravanje su beskonačne. Čak i kada smo lenji, pa se odlučimo za jednostavni, monohromatski izgled, adekvatan dodatak ima moć da spasi ceo autfit i izbavi ga iz rovova monotonije. Za nekoga će to biti upečatljiv par cipela, za druge je to izražen nakit. Za neke, poput nas u ovom slučaju, sva pažnja usmerena je na odabir statement torbe. A koji će primerak više oživeti čak i u najsvedenije odevne kombinacije od torbice sa cirkonima?

torbice sa cirkonima
@xeniaadonts

Naša je potraga, zapravo, otpočela u želji da nađemo novu torbicu za večernje kombinacije. Znate kako to obično biva – vreme je sve lepše, noći su toplije, pa sa time osećamo i novi nalet energije za noćne avanture. A kada zamišljamo aksesoar koji će najbolje zasijati (pun inteded) pod zvezdanim nebom, jasno je zašto nas misli vode ka komadima prelivenim cirkonima. Međutim, ubrzo smo shvatili da su ove torbice previše lepe da bismo ih u grad izveli samo uveče. Uostalom, gde bi bolje zasijale ako ne pod kasnoprolećnim suncem?

Kako (noćne) torbice zahtevaju i određenu vrstu praktičnosti, ali i kompaktnosti, ovi su kriterijumi bili podjednako važni u našoj potrazi. Tako smo došli do naših sedam savršenih high-street primeraka.

7 savršenih: Torbice sa cirkonima

zara
zara
mango
mango
bershka
bershka
mango
mango
zara
zara
pull&bear
pull&bear
bershka
bershka

Foto: Instagram (@xeniaadonts) / Zara / Mango / Bershka / Pull&Bear

Učitati još
Zatvori