7 savršenih: Mini torba za svaki dan (highstreet edition)
7 savršenih: Mini torba za svaki dan (highstreet edition)

7 savršenih: Mini torba za svaki
dan (highstreet edition)

Oh, the treasure a mini bag can carry.

 

Mini torba oduvek je predstavljala esenciju stila svake žene, ali i snalažljivost s obzirom na činjenicu šta sve uspe da nam stane u nju iako je predviđena za necessities only.

Male torbe su savršen, ali istovremeno i neopterećujući dodatak svakoj modnoj kombinaciji dok govore dosta o našem stilu i generalno – personalitiju. Izbor torbe će o vama reći i više nego što mislite zato dobro promislite šta vam se dopada bez slepog praćenja trendova.

Journal modna ekipa ove nedelje igra na affordable strani, pa sve torbe sa našeg spiska dolaze iz highstreet sezonske ponude koja je uveliko u radnjama. Let’s find a perfect seasonal mini bag, ya’ll 

Mini bags of the season

Miu Miu i dalje predvodi trendove kod Gen Z generacije, a ono što se često pojavljuje u highstreet ponudi jesu i Gucci Y2K inspired mini torbe. Prada već par sezona održava popularnost kada je most wanted aksesoar u pitanju, a Dior saddle i dalje reprezentuje omaž jedne jedinstvene modne ere čiji je deo bila čak i Carrie Bradshaw.

Nedavno je fotografkinja Katarina Sharon sa svojim pratiocima podelila iskustvo o svojoj novoj Miu Miu torbici, koja je kupljena nova u radnji a već je imala izvesna oštećenja. Ona je takođe imala problem i sa novim LV proizvodima, dok, na primer, sve njene vintage torbe pokazuju potpuno drugačiju vrste izrade kao i mnogo bolji kvalitet.

Dakle suština je sledeća – ili idemo u potragu za vintage komadima, ili se ove sezone fokusiramo na one highstreet seasonal bag koju ćemo iznosati za par meseci i neće nam biti žao para koje smo potrošili. I ne, nemojte misliti da podržavamo fast fashion kao ideju ali nije tajna da je kvalitet luxury torbi (čast izuzecima) iz godine u godinu gori, a da isto tako cene svake godine skaču za minimum 10%.

7 savršenih – mini torba / highstreet edition

Brendovi kao što su Massimo Dutti, Zara i Mango u ponudi imaju kvalitetne kožne torbe koje će vam (uz minimalno održavanje) trajati i do par sezona. Sa druge strane, ako ste student i treba vam cool torbica za svakodnevne autfite Bershka ove sezone ima sjajne vintage lookalike modele mini torbi po veoma povoljnim cenama.

Pick one, choose one and rock it all spring & summer long. 

 

Foto: Zara, Massimo Dutti, Bershka, Mango, Instagram / @sarahlysander

Učitati još
Zatvori