7 savršenih: Farmerke
7 savršenih: Farmerke

7 savršenih: Farmerke

Nemojte da vas naslov zavara, ovo je sve samo ne basic tema.

Dakle, izbor modela farmerki dosta govori o vama, vašoj ličnosti i stilskim sposobnostima. Ljudi optimistično odu u kupovinu misleći da će najlakše da izaberu par farmerki, a to je zapravo jedna od najvećih zabluda. Naći par farmerki koje dobro stoje i daju flattering izgled svakoj gradji je nekada nemoguća misija.

Zato, ako i kad svoj idealan par nadjete, kupite izvesni artikal u tri nijanse – light denim, dark denim i black. Jer najbolja investicija, bez pogovora, su upravo dobre farmerke.

@hoskelsa

Farmerke kao esencijalni komad garderobe

Trendovi različitih modela farmerki ciklično se vrte kroz godine, a trenutno (opet) svojih pet minuta proživljavaju baggy, kao i mom jeans modeli. U trenutnom (nadamo se što dužem) zaboravu su skinny model farmerki, zvoncare kao i iscepani jeans koji smo nosili do iznemoglosti.

Naš mini vodič kroz rubriku  7 savršenih ove nedelje nam donosi modele farmerki koje želimo da nosimo cele sezone i koje možemo stilski da šaltamo po potrebi. Onaj par farmerki koji danju želimo da nosimo u casual varijanti, a uveče uz štikle, glitter top i sako. Farmerke za koje dobijemo napad panike kad su dan duže na pranju, jer smo baš njih danas želeli da obučemo. To je par savršenih farmerki u definiciji, ali i u praksi.

Da bi do njih došli, morate da isprobate mnogo modela, pogrešite par puta u proceni i najzad nadjete svoj fit. U nekim dizajnerskim kućama postoji i denim guide, gde vas prodavci maltene ‘izmere’ i prema vašim proporcijama nadju idealan model. Sve ovo napisano deluje kao neka nauka, ali verujte nam na reč – dobar jeans se nosi godinama.

Pro Journal Tip

U stilizovanje denim look-ova vratili su se kaiševi, kao ultimativni modni aksesoar. Popularne devojke sa instagrama koje nam svakodnevno plasiraju ideje za autfit uglavnom nose broj veće farmerke koje stegnu širokim kaišem.

Lena Perminova, koja već deceniju vlada modnom scenom, upravo na ovaj način nosi jeans i izgleda prokleto cool.

farmerke
@lenaperminova
@lenaperminova
Farmerke
@xeniaadonts
farmerke
@xeniaadonts
farmerke
@imfashionbabe
@imfashionbabe
Farmerke
@hoskelsa
@carolinacubasq

Journal izbor: Farmerke

Farmerke
Versace
Versace
Farmerke
Ksubi
Ksubi
Farmerke
Agolde
Agolde
Farmerke
Diesel
Diesel
Farmerke
Maison Margiela
Maison Margiela
Farmerke
Zara
Zara
Farmerke
Frankie Shop
Frankie Shop

Foto: Instagram; Farfetch; Zara

Učitati još
Zatvori