7 savršenih: Najlon čarape sa cool dezenima
7 savršenih: Najlon čarape sa cool dezenima

7 savršenih: Najlon čarape
sa cool dezenima

Da budemo iskreni, možemo da se složimo kako su outfiti za ova malo hladnija vremena, mnogo više kul i generalno interesantniji nego oni koje nosimo leti, i to sa dobrim razlogom. Čim stigne jesen, počnemo opet da se igramo sa materijalima, slojevima i aksesoarima, dok nam leti to beogradska vrućina nikako ne dozvoljava. Međutim, kako i dalje odbijamo da se oprostimo od haljina i suknji, naše omiljene kombinacije moramo da prilagodimo sezoni. Stoga, danas vam donosimo najbolje modele našeg omiljenog modnog dodatka za hladnija vremena – najlon čarape sa cool dezenima!

@maralafontan
@maralafontan
@maralafontan
@maralafontan
@laubsd
@laubsd

Najlon čarape, but make it fashion

Ako kad kažemo “najlon čarape” pomislite samo na one u boji kože koje ste primorane da nosite zimi od strane vaše mame, koje i najčešće pucaju posle samo jednog nošenja, tu smo da promenimo to. Najlon čarape su najlakši način da bilo koji outfit prilagodite hladnijoj sezoni, a u isti mah ga učinite zanimljivijim. Kako? Tako što postoji bezbroj najlon čarapa sa kul dezenima i različitih boja, da one nekad mogu da budu i fokusna tačka vašeg izgleda.

Savršeno se kombinuju uz bilo koji izgled, samo je pitanje toga da izaberete one od kojih mislite da ćete uspeti da izvučete najviše različitih kombinacija.

Journal tip

Kada kasnite na posao ili u izlazak, prva reakcija vam je najverovatnije da obučete prve pantalone kojih se dohvatite i izletite iz stana. Međutim, kombinovanjem jednog ovakvog para najlon čarapa uz najprostiju mini suknju, podjednako je brzo, a stvoriće utisak mnogo više uloženog truda nego što je zaista bilo potrebno!

@chiaraferragni
@chiaraferragni
@chiaraferragni
@chiaraferragni

Journal izbor

Kao i uvek, donosimo vam naš izbor sedam savršenih pari ovog komada, a ovaj put smo ih sve pronašli u Calzedonia radnjama.

Double Diamond-Patterned Fishnet Tights
Denier Ramage Flowers Fishnet Tights
Eco Floral Fishnet Tights
Eco Geometric Fishnet Tights
Eco Foliage Fishnet Tights
Eco Fan Fishnet Tights
Diamond-Patterned Fishnet Tights

Foto: Instagram, Calzedonia

Učitati još
Zatvori