7 savršenih: Braon torba
7 savršenih: Braon torba

7 savršenih: Braon torba

Kožna braon torba je, pored crne, jedna od najnosivijih i najisplativijih investicija koje možete sebi da priuštite. Ovaj cross-season aksesoar može da se nosi tokom cele godine, a komadi u boji tena najbolje izgleda uz komade koje nosimo na proleće i jesen.

Torbe u nijansama kafe teško se mogu nazvati trendom kako su u velikoj većini sastavni deo naših kapsulnih garderobera i konstanta koju kupujemo bez da smo bacili pogled na aktuelne modne rubrike. Zašto svi treba da imamo bar jednu braon torbu? Saznajte u nastavku.

Braon torba
@tamara

Braon torba kao wild card

Kada se odlučimo za koloristički nedefinisan autfit, kada nam je crna torba prestroga ili pretamna, svetla torba odudara od svega, a ona u jarkoj boji izgleda kao stilska greška – aksesoar u braon tonovima naš je istinski wild card.

Naravno da najbolje ide uz slične sebi tonove, ali isto tako može sjajno razbiti total sivi, teget ili bež autfit. Sa druge strane, ukoliko ste go monochrome or go home tip osobe, vreme je za jedan od kapućina do tamne čokolade lejering – ali se pri kupovini nikad nemojte voditi da braon ide samo na braon i upustite se u malo drugačije kolor avanture. I, još jedan savet – nemojte kupovati obuću ili kaiš u identičnim nijansama u kojim uzimate i torbu jer – nije više 2012. godina (duh).

7 savršenih: Braon torba

Od karamele, do najtamnije čokolade – biramo torbe koje će vas služiti godinama. Ukoliko se opredelite za kožne varijante (što je i naš savet) raspitajte se u radnji, ili kod svog lokalnog tašnera, koji je najbolji način da ih održavate. Postoje razne maramice za kožu, kao i sprejevi (slični onima koje koristimo za obuću) a sa održavanjem počnite preventivno, da bi vam torba što duže bila na usluzi. U nastavku vam predstavljamo Journal favorite kada je u pitanju her highness – braon torba.

Braon torba
Massimo dutti
Braon torba
Zara
Zara
Braon torba
jacquemus le bisou perle
jacquemus le bisou perle
Braon torba
Tod’s
Tod’s
Braon torba
Zara
Zara
Braon torba
Saint Laurent
Saint laurent
Massimo dutti
Braon torba
Massimo dutti

Foto: Zara, Massimo Dutti, FarFetch, Instagram / @alisontoby / @tamara / @wefelicia

Učitati još
Zatvori