7 savršenih: Bele majice kratkih rukava
7 savršenih: Bele majice kratkih rukava

7 savršenih: Bele majice kratkih rukava

Ovaj bi se tekst alternativno mogao nasloviti: Zašto je bela majica kratkih rukava najbolja modna investicija. U prilog izloženoj tvrdnji možemo da ponudimo dva argumenta, ujedno i odgovor na dva postulata koja su uvražena, ali ne nužno validna.

@c.mayca
@klaudia.paris

#1 Bela majica kratkih rukava je basic i dosadna

Jedan od najčešćih neopravdanih stavova prema belim majicama kratkih rukava jeste da one nemaju puno šta da ponude za celokupni dojam autfita. Sled takvih misli mogao bi nekoga da navede da pretpostavi kako ove komade nose isključivo minimalisti, u najgorem slučaju modno nekreativne osobe. U odbranu belih majici prilažemo sledeću analogiju –  zamislite belu majicu kao slikarsko platno. Ona vam, dakle, daje apsolutnu slobodu da za ostatak autfita oplemenite bojama, šarama i ekscentričnim dodacima. Bela majica tako postaje doza kontrateže, stvarajući savršen balans.

@klaudia.paris
@laravioletta
@chez.amelie

#2 Bela majica je bela majica – koliko varijacija može da postoji

Sada kada smo ustanovili da je bela majica zaista jedini pravi must have komad, važno je da ne pomislite da možete kupiti tek bilo koju belu majicu kratkih rukava. Da li će to biti oversized ili slim, kakve okrugline, koje dužine i oblika rukava, cropped ili ipak ne, sa grafičkim printom spreda ili bez istog… Dakle, varijacija je mnogo, zato pažljivo birajte! Bez brige, priskačemo u pomoć i izdvajamo 7 savršenih belih majici kratkih rukava.

@c.mayca
@klaudia.paris
@ninauc

7 savršenih: Bele majice kratkih rukava

The Row

Alexander McQueen

Jacquemus

Balenciaga

Acne Studios

Miu Miu

Off-White

Foto: Instagram (@klaudia.paris / @chez.amelie) / Acne Studios / Miu Miu / Jacquemus / Alexander McQueen / Balenciaga / The Row / Off-White

Učitati još
Zatvori