Trend alert: Prsluci od odela
Trend alert: Prsluci od odela

Trend alert: Prsluci od odela

Još prošle sezone zaživeo je trend prsluka koji su nekada bili sastavni deo trodelnih odela, a danas se nose i separativno. Takozvani formal wear okupirao je streetstyle scenu još kada smo u oktobru pisali o kravatama, a jednako dobro se kombinuje sa svim aktuelnim stilovima.

Ranije su se prsluci od odela mogli kupovati samo u kompletu, a sada veliki broj highstreet brendova ima ovaj komad u ponudi i odvojeno (pogotovo Zara). Ako investirate u ovakav tip topa, savetujemo da ga uzmete u beloj, crnoj, bež ili maslinasto zelenoj nijansi, jer su ovo boje koje se lako kombinuju uz ostatak svakog autfita. Svetlije boje idealne su za dan i neke laid back varijante, dok je crna dovoljno elegantna za večernji izlazak, pa čak i za black tie event.

Dakle, Journal savet, umesto basic topa ove sezone investirajte u jedan prsluk, ili bar trodelno odelo (koje je uvek timeless) i taman dobijate tri komada koja možete da nosite i zasebno. Win-win-win situacija.

Caroline Daur je ovaj it komad prošetala u noćnoj varijanti, dok se Kendall Jenner opredelila za dnevni letnji clean look. Choose your figher i pravac kupovina.

Ako ste ipak old school i želite da ovaj prsluk nosite isključivo u okviru trodelnog seta, u nastavku teksta vam pokazujemo kako to rade devojka istančanog ukusa.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori