Trend Alert: Loewe šareni knitwear
Trend Alert: Loewe šareni knitwear

Trend Alert: Loewe šareni knitwear

Knitwear kao statement.

Džemperi više ne služe da vas greju, već da vas lansiraju na best dressed listu. Izgleda da knitwear komadi žive svojih pet minuta slave. Nakon kolekcije Gigi Hadid za njen brend Guest in Residence, sledeći knitwear komad koji želimo da posedujemo dolazi iz modne kuće Loewe.

 

knitwear
Loewe knitwear via Farfetch

Loewe šareni džemperi debitovali su na ulicama Pariza, a ponele su ih blogerke Leonie Hanne i Viky Rader. To su prosto oni komadi koje ne možete da ne primetite, i koji će zaživeti kao trend brzinom svetlosti. Na sajtu Farfetch, kada kliknete na ovaj artikal, piše da je last item in stock. Dakle, bestseller materijal.

Sigurno će biti i onih koji će reći da je ovaj komad overrated, ali ima nešto neodoljivo u ovoj paleti boja i zvonastim rukavima. Iako je napravljen kao regularan model, Leonie je, na primer, uzela broj veći pa ga je razvukla tako da joj jedno rame ostane golo. Ona ga je kombinovala na suknju u jednako živoj boji, a mi bismo ovaj komad nosili na jeans. Možda očekivano, ali definitivno stylish za lagani dnevni ručak sa društvom ili spontani poslovni sastanak.

knitwear
Leonie via @justfashiondna
Viky via @justfashiondna
@leoniehanne
@leoniehanne

Suma sumarum – ne morate posedovati baš ovaj džemper, ali Loewe diktira trend vedrih boja ove jeseni. U moru tamne sezonske odeće, jednom nedeljno budite šareni. Možda vam baš tog dana sve bude išlo od ruke.

FOTO: Instagram, Farfetch; @annamuradasph; @@f2max

Učitati još
Zatvori