Trend Alert: Bele čupave bunde
Trend Alert: Bele čupave bunde

Trend Alert: Bele čupave bunde

Who run the world? Trenutno bele čupave bunde. Bilo da je u pitanju Haute Couture FW u  Parizu ili njujorška streetstyle scena – gde god da skrolujemo izlazi nam gotovo identičan modni komad. I kako to obično na Journalu biva, prva rubrika u kojoj ga možete naći je upravo trend alert.

Pored modnih blogerki, bele čupave bunde prošetali su i Rita Ora, Law Roach (osoba kojoj Zendaya jedino veruje kad je u pitanju moda) kao i Tiffany Hsu, bajer za Mytheresa.com.

Rekli bi smo da je ovaj trend nastao potpuno spontano (za razliku od, recimo, Miu Miu mikro suknje) kao i da je zaživeo organski, za jako kratko vreme. Da, uvek u nekom momentu budu popularne faux fur bunde u raznim bojama, ali bela je definitivno obeležila početak nove godine.

@ritaora

Kada se kombinuje na martinke, što je ujedno i naš style tip, definitivno stilski odlazi u londonski grunge. Upravo je ovakav model bele čupave bunde nosila i Kate Moss devedesetih, tako da možete biti poprilično badass ukoliko znate kako da nosite i kombinujete ovaj zahtevan komad.

Ovaj trend je Journal approved, a na vama je da odlučite kako ćete da ga plasirate u svoj mali, lični stylebook. Mi poručujemo – samo hrabro.

Učitati još
Zatvori