Svetlucave hulahopke: Izdvojili smo komade idealne za party sezonu
Svetlucave hulahopke: Izdvojili smo komade idealne za party sezonu

Svetlucave hulahopke: Izdvojili smo
komade idealne za party sezonu

S prvim hladnijim danima mnogi brendovi su već predstavili svoje zimske i party kolekcije. Sve nas to polako priprema za početak najraskošnijeg i najčarobnijeg razdoblja u godini – prazničnu sezonu.

Vreme je to koje sa sobom donosi mnoštvo povoda za druženja, ali i pregršt posebnih prilika za koje ćemo tražiti udobne i tople modne kombinacije sa dozom glamura. Svetlucave hulahopke jedan su od ključnih aksesoara u danima pred nama.

Kreirajte upečatljiv look

Za praznična druženja, svečane večere ili najluđe žurke u godini, efektnim modnim dodacima savršeno ćete u trenu začiniti svaku kombinaciju. Svesni kako modni dodaci mogu da podignu izgled cele kombinacije, ove sezone naglasak nije samo na odabiru cipela, torbica i nakita kako biste istakli svoj styling. Da biste ove zime kreirali upečatljiv look, posegnite za providnim ili mrežastim hulahopkama, ukrašenim sitnim cirkonima ili šljokicama.

Svetlucave hulahopke – efektni modni dodatak

Trend svetlucavih hulahopki poslednjih godina posebno se ističe, pa su one logičan izbor modnih influenserki i poznatih dama.

Dakle ove zime nemojte igrati na sigurno sa klasičnim crnim hulahopkama. Odvažite se i stajling osvežite svetlucavim čarapama u kojima sigurno nećete ostati neprimećeni. U nastavku smo izdvojili nekoliko modela koje već možete kupiti, ali i one koji uskoro stižu u prodaju.

Tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

Foto: Instagram, Zara, Calzedonia, Mango, H&M

Učitati još
Zatvori