Style Inspo: Kylie Jenner ove nedelje nosi plavo
Style Inspo: Kylie Jenner ove nedelje nosi plavo

Style Inspo: Kylie Jenner ove
nedelje nosi plavo

King Kylie is back! Nakon duže pauze od pojavljivanja u medijima, druge trudnoće i cele drame sa karijerom Travis Scott-a, Kylie Jenner je rešila da se vrati u javni život. Kao i da napravi svoj mali modni comeback. Sa ćerkom Stormi i Travis-om otputovala je u London, kako bi mu one bila podrška na prvom koncertu nakon ogromne pauze.

Kylie je na ovom putovanju prošetala par statement modnih komada, čisto da nas podseti na svoju modnu dominaciju . Za večeru, i svoj pre birthday party, izabrala je Alexandre Vauthier total look iz kolekcije za predstojeću sezonu Fall/Winter.

Kylie Jenner
Kylie Jenner in Alexandre Vauthier

Sutradan, za dnevne press aktivnosti, styling team Kylie Jenner odabrao je total denim kombinaciju. Fenomenalnu haljinu brenda Marineserre ukombinovali su sa Y2K čizmama od teksasa istog brenda. Od detalja nosila je denim choker i crne naočare. Ovaj runway look je na samoj reviji nosila britanska pevačica Jorja Smith.

Kylie Jenner Marinessere
Kylie Jenner in Marineserre
Kylie Jenner Marineserre
Kylie Jenner Marineserre
Jorja Smith

Pored nošenja runway look-ova, ona je put u Veliku Britaniju iskoristila i poslovno. Svoj boravak u Londonu iskoristila je da poşeti robnu kuću Harrods, gde su izloženi njeni beauty brendovi Kylie Skin i Kylie Cosmetics. Osoblje jedne od najpoznatijih robnih kuća na svetu pružilo joj je toplu dobrodošlicu. Naime, napravili su mini show room za Stormi, gde su izložili ceo dečiji asortiman koji imaju u njenom broju. Složićete se da bi nam svima prijao ovakav shopping tretman!

Foto: Profimedia; instagram.com

Učitati još
Zatvori