Style Crush of the Week: Maša Memedović
Style Crush of the Week: Maša Memedović

Style Crush of the Week: Maša Memedović

Reč influenser je kroz godine znatno menjala svoje precizno značenje ali se uz junakinju našeg današnjeg teksta konačno vraća u svoje inicijalno stanovište. Maša Memedović obesmislila je snimanje contenta radi pukog postojanja na socijalnim mrežama i objasnila lokalnoj publici šta znači koristiti uticaj na pravi (i jedini ispravan) način.

Uz nju svakodnevno učimo kako da pravilno recikliramo, thriftujemo ali i da je suživot sa prirodom jedina opcija u doba prevelikog stresa, žurbe i gubljenja dragocenog vremena koje nam treba da se posvetimo isključivo sebi. Naš Style Crush of the Week je neprikosnoveno i uvek stilski svoja – Maša Memedović.

(Stylish) Heroina srpskog influensa

Bez obzira da li reklamira novu Nike Swim kolekciju (i lokalni turizam) na jezeru Perućac, ili reciklira stari Levi’s jeans i stvara nove odevne predmete – Maši se u svakom momentu bezrezervno veruje.

Ona pristaje da bude partner i radi objave koje oslikavaju njene lične vrednosti, tako da je na njenom profilu možemo videti kako reklamira prirodnu kozmetiku Alverde ili menja stari Ikea nameštaj za novi. Svaka njena saradnja počiva na duboko ukorenjenim vrednostima koje želi da prenese svojim pratiocima, i to je ujedno čini jedinstvenom i automatski izdvaja iz mase. U nastavku teksta bavimo se njenim modnim izdanjima a naš omiljeni je – cowgirl chic vajb.

(Low-key) Style Queen

Mašin stil je vrlo polarizovan, te ona podjednako uživa u vintage oversize kožnim jaknama i klasik džinsu da bi se lako transformisala u svoju girly fazu koja podrazumeva kratku lepršavu haljinu i obavezne – kaubojke. Način na koji sklapa i nosi odevne predmete je takođe vrlo poseban ali – she’s born with it.

Kada je o garderobi reč Maša neretko stavlja fokus na thrifting – proces pronalaženja kvalitetnih i očuvanih komada u Second Hand prodavnicama gde opet u fokus stavlja – reciklažu. Ključ uspeha kod thriftinga je strpljenje i sposobnost da uslovno rečeno kopate po gomilama nabacanih stvari. Neki od Mašinih najboljih odevnih komada upravo su ovako nađeni.

Učitati još
Zatvori