Style Crush of the Week: Jacob Elordi
Style Crush of the Week: Jacob Elordi

Style Crush of the Week: Jacob Elordi

Jacob Elordi je česta tema članaka na Journalu, a njegov talenat i jedna od glavnih uloga u seriji „Euphoria“ zagarantovali su mu jednosmernu kartu za Holivud. Pored ogromne popularnosti i burnog ljubavnog života prati ga status heartthrob-a, a osim režisera i prelepih žena oko njega se otimaju i svetske modne kuće. Nisu mu strana pojavljivanja na Nedeljama mode u Parizu i Milanu, a jednom prilikom smo pisali kako zavidimo njegovim devojkama jer u svakom trenutku od njega mogu da pozajme najnovije tašne sa ženskih odeljenja koje on samouvereno nosi.

Njegova poslednja pojavljivanja su na aktuelnom Filmskom festivalu u Veneciji, a odevni izbori lansiraju ga direktno u našu Style Crush rubriku.

Jacob Elordi
Jacob Elordi stiže u Veneciju

Jacob Elordi kao style ikona

Od samog sletanja na aerodrom u Veneciji do crvenog tepiha i premijere aktuelnog filma „Priscilla“ glumac polaže stilske ispite sa čistom desetkom. Ne znamo da li nekome kao njemu polazi za rukom da bude jako chic i effortless u isto vreme ali gledajući njega to izgleda kao poprilično lak posao.

Za dnevnu varijantu Jacob bira classic jeans i svetli viskozni top sa 3/4 rukavima, a već natpisom na kačketu možemo zaključiti ko je njegova stilska inspiracija / James Dean /.

Jacob Elordi
Jacob Elordi na crvenom tepihu filmskog festivala u veneciji
Jacob Elordi na crvenom tepihu filmskog festivala u veneciji

Dva odela / dva stilska pravca

Za potrebe crvenog tepiha glumac je izneo dve stilski sasvim drugačije kombinacije i pokazao kako muškarci u odelima ne moraju večito da igraju na ivici safe zone.

Više oficijalna varijanta bila je crno odelo na dvoredno kopčanje koje je na reveru krasio leptir napravljen od istog materijala, a glumac je celu kombinaciju upotpunio kravatom i crnim retro modelom naočara.

Druga, za nijansu opuštenija varijanta bila je sivo odelo nesvakidašnjeg retro kroja. Nogavice koje idu u zvono nalik su popularnim modelima iz sedamdesetih, a sako je ležerno ostao otkopčan tokom cekokupnog trajanja promotivnih aktivnosti. Na sve to išla je crna košulja i malo nekonvencionalniji model sunčanih naočara, a glumac je ovaj fit izneo kao da je praktično rođen u njemu.

Jacob Elordi
Jacob Elordi stiže na photo call povodom premijere filma Priscilla
Jacob Elordi stiže na photo call povodom premijere filma Priscilla

Rušenje stereotipa

Jacob Elordi šalje vrlo jasne i važne poruke kroz svoje odevne kombinacije a stilska lekcija iz Venecije treba da bude inspiracija i nauk svim muškarcima koji misle da je crni regular smoking ekvivalent black tie dress code-a.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori