Stigli su novi modeli s potpisom najlepšeg brenda donjeg veša

Stigli su novi modeli s potpisom
najlepšeg brenda donjeg veša

Mnogi brendovi već su zakoračili u sezonu kupaćih kostima za leto 2022, ali osim njih, stižu i nove kolekcije donjeg veša koje su nežne, prozračne i romantične. After party Met Gala večeri, na kojem su se najpoznatiji modeli poput Kendall Jenner, Hailey Bieber i Belle Hadid pojavili u kombinacijama koje slave donji veš, inspirisao nas je da istražimo nove kolekcije. Poznati brend Love Stories već je predstavio svoju, a oduševila nas je jer je u pastelnim i ružičastim bojama.

Naravno, preovladava čipka koja je ultimativni materijal kad se radi o donjem vešu za koji želimo da se vidi. Love Stories je brend koji je oduvek znao da nađe onu idealnu sredinu između zavodljivosti i romantike, a upravo tako i izgledaju njihovi novi modeli za ovu sezonu.

Preovladavaju ružičasti i ljubičasti tonovi koji pozivaju na ‘update’ i po pitanju ovog dela garderobe jer je leto vreme kad iza sebe treba da ostavimo minimalizam i bazične boje. U kreiranju kombinacija svakako ulogu ima i donji veš koji i te kako može da utiče na to kako se osećamo, a ovi modeli stvarno su neodoljivi.

Celu kolekciju možete pronaći na zvaničnoj stranici brenda lovestoriesintimates.com.

Učitati još
Zatvori