Puffer jakne: Stiže nam sezona večitog zimskog klasika
Puffer jakne: Stiže nam sezona večitog zimskog klasika

Puffer jakne: Stiže nam sezona
večitog zimskog klasika

Nakon najvažnijih modnih vesti koje smo pripremili za danas sledi vremenska prognoza. Ukoliko sasvim slučajno još uvek niste primetili da je napolju sve hladnije i da nam se možda bliži zima, tu smo da vas obavestimo o vrtoglavom padu prosečne dnevne temperature. Savetujemo strogo pridržavanje slojevitog oblačenja i nošenje večitog zimskog klasika prilikom svakog izlaska iz kuće. Naime, kako hidrometeorološki zavod javlja – It’s Puff Puff Season. Vreme je za puffer jakne.

Puffer jakne nisu sezonski trend, već komad za koji bi se laički reklo da nikada ne izlazi iz mode. Ne izlazi iz mode, ali sveke zimske sezone u modu ulazi sa redefinisanim modelima i beskonačnim varijacijama na temu.

Vodeći svetski šampion u proizvodnji puffer jakni je upravo najhladniji sportski brend u igri – The North Face, a jedan od najpoželjnijih modela poklonika hypebest kulture je bez premca onaj iz The North Face x Gucci kolekcije. Takođe, traženi modeli u protekloj godini su svakako bili Yeezy Gap Round Jacket i Rick Owens Strobe oversized funnel-neck jacket.

U nastavku teksta pogledajte Journal izbor kul puffer jakni koje možete da pronađete u lokalnim radnjama sportske opreme.

Napapijri x Fiorucci 

BUZZ
BUZZ
BUZZ
BUZZ

Juicy Couture Madeline Mono Puffa

buzz
buzz

The North Face Nuptise

buzz
buzz

The North Face Saikuru

 

sport vision
sport vision

Adidas Ivy Park

tike
tike

Nike Icon Clash

sport vision
sport vision

Foto. Instagram, Buzz, Sport Vision, Tike Belgrade

Učitati još
Zatvori