Poznata stilistkinja Veneda Carter ima svoju kolekciju nakita za kojom smo ludi
Poznata stilistkinja Veneda Carter ima svoju kolekciju nakita za kojom smo ludi

Poznata stilistkinja Veneda Carter ima svoju
kolekciju nakita za kojom smo ludi

Ako pratite modni svet a još uvek ne znate ko je Veneda Carter, moramo da vas obavestimo da ne pratite kako treba. Ova Dankinja, rodom iz Kopenhagena (gde je prošle nedelje zatvorila Ganni reviju na aktuelnom Kopenhagen FW) jedna je od najtraženijih u svojoj sferi. Naime, ona je jedno vreme bila stilista Kim Kardashian, a dugo je saradjivala sa Kanye-om na njegovim Yeezy kolekcijama.

Veneda je karijeru u fashion industriji započela kao model, preselivši se za Njujork kada je imala 19 godina. Doživela je puno neprijatnosti i body shaming momenata u tom periodu, pa je odlučila da se sa uloge modela prebaci na modni stajling. Od 2016. godine radila je kao kolaborator na Yeezy kolekcijama, a 2019. je počela da stilizuje Kim.

Veneda živi na relaciji Kopenhagen-Los Andjeles, a nedavno je smanjila obim posla jer uživa u svežoj ulozi majke. Naime, ona se low key pita za dosta stvari u aktuelnoj modnoj industriji, a na svom IG propagira jedinstveno cool stil. Fan je sportskih baggy autfita, a tako oblači i svoje dete – potpuno u hypebeast fazonu. Pored Kim, zadužena je i za izgled Jorje Smith, a u svetu stajlinga važi za jednu od zaista modno prepoznatih i uticajnih osoba.

Veneda Carter
@venedacarter
Veneda Carter
@Venedacarter

By Veneda Carter

By Veneda Carter je brend utlimativnih komada nakita koji se savršeno uklapaju u estetiku koju stilistkinja propagira. Kolekcija sadrži mindjuše, narukvice, ogrlice i prstenje a komade prati veoma bold pristup u samom dizajnu. Na kampanji možemo videti Venedu, kao i propratne product placement slike koje kao grafički dizajn imaju blokovske zgrade u pozadini. Lanci se proizvode u Italiji, a kolekcija se periodično dopunjava novim komadima.

Bella Hadid je veliki fan brenda i nosi ga vrlo često, a Veneda svoj nakit koristi u stajlinzima koje radi za klijente. Ovo nije njen prvi dizajnerski izlet. Prošle godine je imala kolaboraciju sa danskim bredom Flatlist, koji se bavi proizvodnjom naočara za sunce.

By Veneda Carter je sjajno osmišljen brend, čijem ćemo rastu sigurno svedočiti u bliskoj budućnosti. Što se tiče Venede, iako su iza nje veliki projekti, mislimo da je tek čeka svetska slava u sferi stajlinga. Ali i dizajna.

Učitati još
Zatvori