Paul Mescal i Saoirse Ronan deliće platno u predstojećem trileru „Foe“
Paul Mescal i Saoirse Ronan deliće platno u predstojećem trileru „Foe“

Paul Mescal i Saoirse Ronan deliće platno u predstojećem trileru „Foe“

Paul Mescal i Saoirse Ronan će udružiti svoje glumačke kvalitete u nadolazećoj distopijskoj drami Foe. Novo ostvarenje Gartha Davisa koje je rađeno po istoimenom romanu, otvara vrata svetu u kojem ništa nije onako kakvim se čini.

Šta znamo?

Scenarista i reditelj Garth Davis je ko-adaptirao scenario istoimenog romana Iaina Reida. Paul Mescal i Saoirse Ronan tumače bračni par koji živi 40 godina u budućnosti gde je ekološka kriza njihovu zemlju učinila gotovo nenastanjivom. Mescal tumači lik Juniora, koji je istovremeno središnji lik i pripovedač priče. Naređeno mu je da napusti svoj dom kako bi pomogao u pilotiranju svemirskog programa dok će njegova žena, koju glumi Ronan, biti zbrinuta. Kako produkcijska kuća najavljuje, Foe će biti triler koji će držati pažnju mešavinom napetosti, tajni i dubokih emotivnih trenutaka. Reid je takođe napisao roman I’m Thinking of Ending Things, koji je Charlie Kaufman prethodno prilagodio velikom platnu. A ako je sudeći po uspehu ove adaptacije, ništa manje se ne očekuje ni od filma Foe.

Iako nema mnogo informacija o predstojećem ostvarenju, možemo pretpostaviti da će Foe postati nezaobilazan naslov sezone. Premijera filma je zakazana za 6. oktobar ove godine. Paula Mescala, koji nas je očarao svojim glumačkim kvalitetima u seriji Normal People, sa nestprljenjem očekujemo da vidimo u ovoj ulozi, i  verujemo da će ponovo premašiti naša očekivanja. A činjenica da će deliti platno sa Saoirse Ronan, koja se više puta dokazala kao glumački kameleon, govori nam da imamo ozbiljnog kandidata za film godine.

Foto: Instagram

 

Učitati još
Zatvori