Influenserka Una Krlić ispričala nam je sve detalje o neočekivanoj veridbi na Mikonosu
Influenserka Una Krlić ispričala nam je sve detalje o neočekivanoj veridbi na Mikonosu

Influenserka Una Krlić ispričala nam je sve detalje o neočekivanoj veridbi na Mikonosu

Influenserka i stylish devojka Una Krlić u mini intervjuu za Journal otkriva nam inspirativnu priču koja se krije iza njene chic neočekivane romantične veridbe na Mikonosu sa Pavlom, rođenim bratom našeg poznatog modnog dizajnera Mihana Momose.

 

 

Unu na društvenoj mreži Instagram prati 100 hiljada ljudi. Često je i nazivaju revolucionarkom lokalne influenserske scene, jer je na fashion talon donela urbani vajb u novom ruhu. Inače, Uni nije u fokusu samo shopping i istraživanje lokalne dizajnerske scene, već da prekrojava odeću i crta po garderobi. Kako sama tvrdi često iskopa mamine i tatine stare komade koje lucidno kombinuje u svakodnevne outfite. Upravo je ovo prava Unina fashion moć koja je reflektuje kao pravu cool IT devojku koja ne mora uvek da ponese novokupljene odevne komade. Upravo ovaj stav ima najveći odjek na Instagramu. Takođe, tu je i poštovanje prave modne publike jer prepoznaje Unin unikatan lični stil i šarmantni nonašalanciju.

 

 

Lepa Una se oprobala i kao voditeljka, kada je shvatila da je najviše zanima mode i tome se posvetila. Tako je danas zaštitno lice mnogih velikih brendova. Mađutim, Una je danas postala najprepoznatljivija kao zaštitno lice i deo Mihano Momosa ekipe. Na njoj uvek možemo videti njegove custom made kreacije samo za Mihano community. Neki outfit su i specijalno dizajnirane samo za nju poput digitalne kolekcije za koju je bio pionir na tržištu.

Una Krlić nam direktno sa Mikonosa objašnjava zašto je ovo njeno najromantičnije putovanje

Kako nam Una otkriva: „Pavle i ja smo zajedno pet godina, a ovakvo iznenađenje nisam očekivala pogotovo što mi je uvek davao do znanja da on ne voli takve stvari. Da mu je to glupost, tako da sam se dodatno iznenadila. Mihailo i on su sve organizovali u smeštaju u kom smo odseli na Mikonosu. Nije bio restoran u pitanju. Outfit je Mihailo napravio sa pričom da se u to obučem, da idemo da se fotkamo.“

Dok je ceo aranžiran sto čekao sa kutijicom sa prstenom, kako Una objašnjava „Fotkali smo se nekoliko metara dalje dok su oni sve pripremili da ja ne vidim. Kada smo se vraćali u sobu, čekalo me je iznenađenje uz pesmu Justina Biebera – Intentions, koju jako volim. Baš je bilo savršeno. Došli smo na Mikonos prvenstveno da fotkam novu Sabba kolekciju, a na kraju je ispalo najromantičnije putovanje koje sam mogla da zamislim!“

Da se modne bajke ostvaruju dokazuje ovo Unino iznenađenje, a mi kažemo – bravo i čestitamo!

Učitati još
Zatvori