MTV VMAs: Kako je izgledao pink carpet na dodeli video nagrada u Njujorku
MTV VMAs: Kako je izgledao pink carpet na dodeli video nagrada u Njujorku

MTV VMAs: Kako je izgledao pink carpet na
dodeli video nagrada u Njujorku

Iako se NYFW danas zvanično završava, Njujork je i dalje epicentar dešavanja. Na upravo održanoj dodeli MTV video nagrada defilovale su velike svetske muzičke zvezde, a njihovi stilisti su proteklih nedelja imali pune ruke posla. Red carpet izdanja pozicioniraju zvezde na best dressed liste i utemeljuju njihove statuse modnih ikona te su ovakvi događaji izuzetno važni kada je moda u pitanju.

Kako je ovo bila women power godina u muzici tako su i na ovogodišnjoj dodeli nagrada nastupale uglavnom žene, a Journal modna ekipa pravi osvrt na njihove stilske izbore.

MTV VMAs
Selena Gomez
Taylor Swift
MTV VMAs
Doja Cat

Svi nose Versace ali samo je Doja Cat ukrala show

Svi se sećamo haljine od mesa koju je Lady Gaga na vrhuncu svoje popularnosti ponela upravo na ovoj manifestaciji. Posmatrajući izvođače danas jedina koja može da joj parira je Doja Cat, američka pevačica (odnedavno i reperka) koja jasno razume reč showbiz. Iako je mnogi optužuju da (nakon par izjava) ne poštuje svoje fanove, njen novi album se (uprkos tome) sjajno kotira na svetskim plejlistama. Pevačica je obukla paukovu mrežu koja je custom made delo modne kuće Monse a modni kritičari su se vidno upecali.

Taylor Swift i Selena Gomez su na ovogodišnjim MTV VMAs igrale na očekivana glam izdanja u kreacijama sa potpisom Versace i Oscar de la Renta, a italijanski brend koji je pod modnom palicom Donatele odabrala je i Shakira (i njena dva sina koja su joj se u jednom trenutku pridružila). Ne previše inovativno i već viđeno, sa mnogo prostora za (potencijalni) napredak.

Italijanski rok bend Maneskin zamenio je (nakon dužeg vremena) Gucci kreacije za komade koje je dizajnirao Rick Owens, a izbor je pao na total black autfite. Za crnu boju odlučila se i Megan Thee Stalion, a njen izbor je korsetirana crna providna haljina iza koje stoji američki dizajner Brandon Maxwell. 


Last but not least – najveća mlada nada muzičke scene – Olivia Rodrigo – ponela je dugu kristalnu Ludovic de Saint Sernin haljinu.

Olivia Rodrigo
Shakira
Shakira
Megan Thee Stallion
MTV VMAs
Sabrina Carpenter
MTV VMAs
Maneskin

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori