Otkrivamo koji modni komadi su zvezde nastavka serije And Just Like That
Otkrivamo koji modni komadi su zvezde nastavka serije And Just Like That

Otkrivamo koji modni komadi su zvezde
nastavka serije And Just Like That

Spekulisalo se zašto kasni početak snimanja druge sezone HBO projekta And Just Like That, ali zvezde serije konačno su vidjene na setu ove nedelje. Ruku pod ruku, ulicama Njujorka ponovo šetaju Carrie & Charlotte a sa njima i modni komadi koji su obeležili neke od aktuelnih trendova.

On duty: Carrie x J.W. Anderson pigeon clutch

Oduvek smo znali dve stvari: Da je Carrie Bradshaw trendseter, kao i kolekcionar dizajnerskih torbi i cipela. U novoj sezoni koja, nadamo se, kreće sa emitovanjem na proleće – Carrie ne odustaje od propagiranja autentičnih modnih izdanja. Naime, paparaco fotke zabeležile su glumicu Saru Jessicu Parker kako snima nove scene u maslinastom kombinezonu, a u ruci drži clutch torbicu u obliku goluba koju potpisuje dizajner J.W. Anderson.

Ovo je definitivo aksesoar za kojim se okreću glave na ulici, a ako ste malo više udaljeni mislićete da je u pitanju zapravo pravi golub. Bilo kako bilo, moramo da priznamo da je Carrie dobro iznela ovaj nesvakidašnji modni komad. O čarapama i sandalama ćemo nekom drugom prilikom.

And just like that
fotografije sa snimanja druge sezone serije And Just Like That
J.W. Anderson Pigeon Clutch
And Just like that
J.W. Anderson Pigeon Clutch

Off duty: Kristin Davis x Ugg

Glumica Kristin Davis, poznatija kao romantičarka Charlotte, uslikana je u pauzama snimanja 2. sezone serije And Just Like That. Na putu do svog trailer-a mogli smo je videti u zanimljivom modnom izdanju.

Naime, glumica je na nogama nosila UGG krznene papuče u krem boji. Nedavno smo pisali tekst o tome kako se čuvena UGG era uveliko vraća. Iako javno mnjenje prema ovoj obući gaji love/hate odnos, UGG krem čizme sa krznom doživljavaju svoj veliki comeback. A samim tim, i ove cozy papuče. Potencijalni wishlist materijal?

Kristin Davis
Kristin Davis na snimanju druge sezone serije And Just Like that
UGG Scuffette II

Radujemo se novim epizodama serije o kojoj je svako imao mišljenje, kao i modnim kombinacijama koje će tek ugledati svetlost dana. Koji su to dizajneri koje će Carrie i devojke nositi u 2022. godini ostaje nam da vidimo kada serija krene sa emitovanjem. Do tada, skeniraćemo autfite kroz paparaco fotke sa samog snimanja.

Foto: Profimedia; J.W. Anderson, UGG

Učitati još
Zatvori