Modna kuća Ralph Lauren stoji iza dizajna venčanica Jennifer Lopez
Modna kuća Ralph Lauren stoji iza dizajna venčanica Jennifer Lopez

Modna kuća Ralph Lauren stoji iza
dizajna venčanica Jennifer Lopez

Ne tako davno pisali smo o tajnom venčanju Jennifer Lopez i Ben Affleck-a koje se odigralo u Las Vegasu. Tekst smo završili pitanjem: ko će kreirati venčanicu za njen official wedding day. Evo nas brzo i sa odgovorom: Ralph Lauren.

Jedno venčanje, tri venčanice

Jedna mlada, jedan dizajner i čak tri venčanice! Go big or go home.

Instagram profil Vogue Weddings objavio je skice koje je modna kuća Ralph Lauren pripremila, a mi se pitamo samo jedno: Da li su ove skice bile opcije za the dress pa Jennifer nije mogla da se odluči za samo jednu, ili je od starta bilo planirano da na ceremoniji promeni čak 3 haljine?

Sve tri kreacije potpuno su stilski različite, a budući da je Jennifer lav u horoskopu verujemo da je od početka želela raskoš.

Za glavnu ceremoniju, JLO odlučila se za haljinu na kojoj dominiraju karneri, kao i rolka sa čijih krajeva izviruje perje u beloj boji. Modna kuća Ralph Lauren odlučila se za gola ledja, a haljina prati siluetu i naglašava sve atribute.

Nakon glavne ceremonije, mlada je nosila dve haljine.

Prva je sačinjena od hiljada i hiljada perlica. Za njenu izradu bilo je potrebno preko 700 sati, i na njoj je predano radilo oko 30 ljudi. Druga, malo suptilnija haljina ima sirena kroj, prorez izmedju grudi i krase je Swarovski kristali.

U nastavku vam donosimo skice, kao i njene slike u finalnim kreacijama za koje je zaslužan fotograf John Russo. Mi znamo koja je naš favorit, a vi?

Ralph Lauren
@vogueweddings
Ralph Lauren
@voguemagazine
@vogueweddings
@voguemagazine
@vogueweddings
@voguemagazine

Foto: Instagram @vogueweddings; @voguemagazine; @johnrussophoto

Učitati još
Zatvori