Knee socks: Kako prošetati trend dokolenica ovog leta
Knee socks: Kako prošetati trend dokolenica ovog leta

Knee socks: Kako prošetati trend
dokolenica ovog leta

Ne, ovo nije zbog toga što smo pre samo par dana imali priliku da uživo doživimo Arctic Monkeys kako pevaju svoju pesmu Knee socks na Sziget festivalu. Dobro, možda ipak malo ima veze sa tim, ali jedno je sigurno – trend dokolenica nosićemo opet i ove letnje sezone. Alex Turner je još 2013. godine rekao When you walked around your house wearin’ my sky blue Lacoste, and your knee socks – i od tad nismo prestali!

Dokolenice smo viđali iznova i iznova, ali svaki put u malo drugačijem obliku. Najnoviji način na koji smo videli naše omiljene poznate devojke kako iznose ovaj trend, upravo je onaj gde duge sportske čarape u kombinaciji sa slatkim sporty outfitom čine kul look spreman da se prošeta gradom. Ko bi rekao?

Međutim, kada je u pitanju ovaj trend, imate mogućnosti da se poigrate sa njim kako god to želite. Dokolenice u kombinaciji sa suknjama, šortsevima, haljinama – sve prolazi! I ne samo što prolazi, već će taj jednostavan mali dodatak učiniti vaš izgled utoliko zanimljivijim i originalnijim. Stvorićete utisak da ste satima planirali i sklapali vaš outfit, kada je u pitanju samo dodavanje neobičnog modnog dodatka koji ide gotovo uz sve. Zar to nije cilj?

Bilo da su u pitanju klasične jednobojne dokolenice ili one sa mašnicama i šarama, ovaj trend nudi mnogo prostora za kreativnost. Možete izabrati izuzetno dugačak par koji ide preko kolena ili iste te dokolenice nositi zgužvane oko vašeg članka – izbor je vaš. Što bi se reklo, choose your fighter, i odlučite koji vibe želite da prenesete tog dana!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori